Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Pareira: ''Neizšķirts bija godīgs rezultāts''

Krišs Upenieks

Pareira: ''Neizšķirts bija godīgs rezultāts''
Abu komandu galvenie treneri
Foto:AFP/Scanpix

Pēc ilgi gaidītās Pasaules kausa izcīņas finālturnīra atklāšanas spēles, kurā neizšķirti - 1:1 savā starpā spēlēja turnīra rīkotāji Dienvidāfrika un Meksika savos iespaidos par spēli dalījās abu komandu galvenie treneri.

Dienvidāfrikāņu galvenais treneris Antonio Pareira pēc spēles bija diezgan apmierināts: ''Atklāšanas spēle vienmēr ir ļoti grūta un arī šī spēle nebija izņēmums. Mums vēl joprojām ir izredzes izkļūt no grupas, no šīs grupas, jebkura komanda var tikt tālāk,'' sacīja Pareira.

''Pirmajā puslaikā Meksikas futbolisti rādīja ļoti kvalitatīvu futbolu, bet otrajā puslaikā mēs spējām spēli izlīdzināt un bija iespēja pat izcīnīt uzvaru,'' turpināja DĀR galvenais treneris.

''Varbūt rezultāts nav tāds kādu mēs to vēlējāmies, bet šis punkts ļaus mums cīnīties par izkļūšanu no grupas līdz pēdējai spēlei. Es domāju, ka no grupas izkļūt varēs ar četriem punktiem,'' piebilda Pereira.

Savukārt Meksikas izlases galvenais treneris Havjers Agirre bija ļoti neapmierināts ar to, ka komanda neizmantoja savas iespējas gūt vārtus: ''Man liekas, ka mēs aizvadījām labu pirmo puslaiku, bet nespējām gūt vārtus. Komanda bija pārliecināta par saviem spēkiem, bet viss mainījās, kad viņi guva vārtus,'' sacīja Agirre.

''Kad viņi guva vārtus mēs mazliet apjukām un spēlējām haotiski. Dienvidāfrikas vārtsargs spēlēja patiešām labi. Labi, ka mēs spējām izlīdzināt rezultātu. Beigās varējām gan uzvarēt, gan zaudēt. Abas komandas cerēja uz uzvaru, bet mums tagad ir jāuzvar Francija,'' piebilda Meksikas galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2010-06-12 05:30, pirms 14 gadiem
gribējās tomēr lai mājinieki gūst pirmo uzvaru

 +10 [+] [-]

, 2010-06-12 06:08, pirms 14 gadiem
Ar sho "selección mexicana" ir novaaktas pirmaa kalibra zvaigznes, praktiski eiropaa speeleejoshie, kombinaacijas kaa odzinja, bet ja taa ripa neiet vaartos? Jautraakais un skataamaakais shai grupaa vinjiem vareetu buut ar urugvaju!

     [+] [-]

, 2010-06-12 12:01, pirms 14 gadiem
Protams, 2. puslaikā, kur izšķīrās abu izlašu liktenis, vairāk iespēju bija pat DĀR (domāju tuvu 100% iespējām) - 4 izgājieni, praktiski 1 vs 1 - bet kopuma - JĀ, neizšķirts ir godīgs rezultāts!

     [+] [-]

, 2010-06-12 12:27, pirms 14 gadiem
Meksikāņi bija skatāmi, bet, ja spēlēs tikpat lēni arī turpmāk, tad brauks mājās. Āfrikāņi nebija diži, bet... vairāku vārtu gūšanai bija krietni tuvāk.

  +3 [+] [-]

, 2010-06-12 12:59, pirms 14 gadiem
Ja Mexika butu nokartojusi, izmantojot savus momentus, visu pirmajāā periodāa ,tad spēle beigtos pēc 45 min...