Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors palīdz "Arka" cīnīties neizšķirti pret Polijas čempionāta līderi

Ints Megnis
Ints Megnis

Šteinbors palīdz "Arka" cīnīties neizšķirti pret Polijas čempionāta līderi
Pāvels Šteinbors. Foto: Arka Gdynia

Polijas futbola čempionāta spēlē sestdien Latvijas vārtsargs Pāvels Šteinbors un viņa pārstāvētā Gdiņas "Arka" vienība savā laukumā cīnījās 1:1 (1:0) pret kopvērtējuma līderi Šcecinas "Pogon".

Vadību "Arka" pārņēma pirmā puslaika kompensācijas laikā, kad 11 metru soda sitienu realizēja Mihals Nalepa, bet Šteinbors vienīgo reizi kapitulēja 72. minūtē, kad no vārtu priekšas izcēlās Huberts Matina.

"Pogon" ar 32 punktiem 17 spēlēs saglabā kopvērtējuma vadību, par diviem punktiem apsteidzot "Cracovia" un Vroclavas "Slask", kam ir spēle rezervē, bet "Arka" ar 14 punktiem atrodas vien 14. pozīcijā starp 16 vienībām. Šteinbora klubs par 12 punktiem atpaliek no labāko astotnieka, kas pēc divu apļu turnīra turpinās cīņu par augstākajām vietām.

Šveices čempionātā sestdien 90 minūtes nospēlēja Mārcis Ošs, tomēr viņa pārstāvētā "Xamax" komanda mājās ar 0:1 (0:0) zaudēja "Zurich", kuras rindās kārtējo reizi rezervē bija Andris Vaņins. Vienīgos vārtus 65. minūtē iesita slovēnis Blažs Kramers. Savukārt muskuļa traumas dēļ pieteikumā nebija Roberta Uldriķa, kura pārstāvētā "Sion" mājās ar 2:1 (0:1) apspēlēja kopvērtējuma pēdējā pozīcijā esošo "Thun".

Itālijā "Primavera 1" turnīrā "Sampdoria U19" rindās pret "Juventus U19" jaunajiem talantiem visas 90 minūtes nospēlēja Roberts Veips, tomēr viņa komanda piedzīvoja neveiksmi ar 0:2. Kopvērtējumā "Sampdoria U19" ar deviņiem punktiem deviņās spēlēs ieņem 13. vietu starp 16 komandām. Savukārt astotā ar 12 punktiem ir Dmitrija Zeļenkova pārstāvētā "Empoli U19" vienība, kas sestdien ar 3:2 uzveica "Pescara U19" spēlētājus.