Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Krollis atgriežas laukumā pēc būšanas rezervē, Ozolam neveiksmīga spēle

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krollis atgriežas laukumā pēc būšanas rezervē, Ozolam neveiksmīga spēle
Raimonds Krollis (Nr. 9). Foto: MFK Vyškov

Čehijas augstākās futbola līgas pārspēļu kārtas pirmajā spēlē uzbrucējs Raimonds Krollis laukumā bija no cīņas sākuma līdz beigām, Viškovas komandai savā laukumā ar 0:1 zaudējot šosezon augstākajā līmenī spēlējušajai Karvinas vienībai.

22 gadus vecajam Latvijas valstsvienības futbolistam kopš izīrēšanas no "Spezia" šī bija 13. cīņa "Vyškov" rindās. Komanda uzvarējusi tikai trijās no šīm spēlēm, Krollim laikā Čehijā gūstot piecus vārtus.

Pāra otrā spēle notiks svētdien.

Uzbekistānas Superlīgā kopš marta vidus notikušajās astoņās spēlēs nav uzvarējusi Navoi "Qizilqum". Vārtsarga Roberta Ozola komanda šodien senajā pilsētā Samarkandā ar 0:2 piekāpās turienes "Dinamo".

"Qizilqum" zaudēja par spīti tam, ka veica trīskārt vairāk (21-7) sitienu pavisam, kā arī divreiz vairāk (6-3) sitienu pretinieku vārtu rāmī.

"Qizilqum" desmit spēlēs ieguvusi tikpat punktus.

Izmantotie avoti:
https://www.fnliga.cz/online/2825-v...
https://pfl.uz/uzb/match/16303

     [+] [-]

, 2024-05-30 22:30, pirms 4 nedēļām
daudz jauku brizhu vel priekshaa!veiksmi!

     [+] [-]

, 2024-05-30 23:11, pirms 4 nedēļām
Kurš tad maksā tagad algu Krollim? Tad kad pārgāja uz Spezia, tad tā sitās par palkšanu A serijā, un tad jau alga bija diezgan sakarīga.