Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabalam uzvaras vārtu guvums Fēru salu Premjerlīgas spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šabalam uzvaras vārtu guvums Fēru salu Premjerlīgas spēlē
Valērijs Šabala (trešais no kreisās) ar komandas biedriem. Foto: B36 Tórshavn

Latvijas futbolists Valērijs Šabala Fēru salu Premjerlīgas 11. kārtas spēlē šodien guva izšķirošos vārtus "B36 Tórshavn" uzvarā (2:1) pār "AB Argir".

Šabala 71. minūtē panāca rezultātu 2:1, veicot savu trešo rezultatīvo sitienu šosezon. 28 gadus vecais uzbrucējs nospēlēja 85 minūtes, pamatlaika beigu daļā tiekot nomainīts.

12 spēlēs 27 punktus nopelnījusī "B36 Tórshavn" kopvērtējumā atguva vicelīderes pozīciju, no līderes un čempiones "KÍ Klaksvík" atpaliekot par deviņu punktu tiesu.

Albānijas Superlīgas sezonu ar savā laukumā piedzīvotu zaudējumu (0:1) pret "Kukësi" noslēdza otro reizi pēc kārtas sākumsastāvā laukumā sūtītā pussarga Eduarda Emša Rogožinas "Egnatia". 27 gadus vecā Latvijas valstsvienības futbolista komandavalsts meistarsacīkstēs izcīnīja bronzas godalgas.

"Egnatia" 1. jūnijā paredzēta Albānijas kausa izcīņas finālspēle pret Superlīgas vicečempioni "Tirana".

     [+] [-]

, 2023-05-29 19:57, pirms 11 mēnešiem
Tad jau drīz atgriezīsies Brugge

     [+] [-]

, 2023-05-29 20:53, pirms 11 mēnešiem
Kad Šabala sāka sist izlasē, tad runāja, ka viņš varētu pārsist Verpakovska golu rekordu izlasē. Nesanāca.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-29 21:41, pirms 11 mēnešiem
Patīkami lasīt Fēru ziņas. Top līga Eiropā!

     [+] [-]

, 2023-05-30 18:18, pirms 11 mēnešiem
Viens no Latvijas talantiem, kura karjeru piebeidza straujš un itkā labs transfērs uz labu līgu. Klubs nopelnīja, spēlētājs nopelnīja, bet liela mēroga futbolists netapa, jo tam vajag stabilu izaugsmi esošajā ietvarā nevis straujus lēcienus agrā vecumā, ar atpakaļ krišanām arvien zemāk, arvien zemāk, arvien zemāk. Tāpat kā Ikauniekam J., tāpat kā šobrīd Krollim.

Labi, ka izlasē savu vārdu pateica, nu jau gan daudzus gadus atpakaļ.

     [+] [-]

, 2023-05-30 18:28, pirms 11 mēnešiem
Vietējo talantu transfēru principi Latvijā - ja vienu sezonu sasiti 10+ golus, tad kā spēlētājs skaities karsts un tiec bīdīts uz pārdošanu. Loģika - citu gadu varbūt nesasitīsi vairs tik daudz. Pircējs savukārt arī apmierināts, jo pērk labu rezervistu, kas turklāt potenciāli var izšaut arī nākamajā līmenī. Futbolists priecīgs - pāriet uz labāku klubu ar lielāku algu. Vienīgais, kas zaudē - spēlētāja karjera, jo no stabila pamatsastāva, kur bieži vien uz tevi strādā puskomanda, nonākot ārpus sastāva spēcīgākā līgā un konkurencē, uzlēkt augstāk par savu galvu nav iespējams. Un tā katru reizi, ar katru jaunu talantu.