Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

O.Laizānam vārti Krievijā, Vaņinam zaudējums Šveicē

O.Laizānam vārti Krievijā, Vaņinam zaudējums Šveicē
Oļegs Laizāns
Foto: fc-enisey.ru

Ar vārtu guvumu Krievijas Nacionālās līgas spēlē šodien izcēlās Latvijas valstsvienības pussargs Oļegs Laizāns, kurš palīdzēja Krasnojarskas "Enisey" ar 2:1 pieveikt Sanktpēterburgas "Dinamo". Tikmēr zaudējumu Šveices Superlīgas mačā piedzīvoja Andra Vaņina pārstāvētais "Sion".

Šveices Superlīgas trešās kārtas mačā Latvijas valstsvienības vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētais klubs "Sion" ar 0:1 piekāpās "St.Gallen", tādējādi jautājumu par pirmo uzvaru sezonā atliekot vismaz uz nākamo kārtu. "Sion" vārtus ielaida jau 9.minūtē, kad izcēlās viesu kapteinis Filips Montandons.

"Sion" trīs spēlēs ir izcīnījis vienu punktu, kas ļauj ieņemt priekšpēdējo pozīciju 10 komandu konkurencē, bet nākamais mačs gaidāms 4.augustā, kad Vaņins un "Sion" tiksies ar "Luzern" (6 punkti, 4.vieta).

Polijas Ekstraklasē šodien spēli aizvadīja pussarga Arta Lazdiņa pārstāvētais Glivices klubs "Piast". Cīņā ar Ļubinas "Zagłębie" "Piast" sākotnēji nokļuva zaudētājos, tomēr beigās izcīnīja uzvaru ar 2:1. Lazdiņš laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

"Piast" komanda ar divām uzvarām divās spēlēs ir viena no trim līgas līderēm, bet nākamo maču aizvadīs 4.augustā ar vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvēto Zabžes "Gornik" (4 punkti, 4.vieta).

Kārtējos mačus Krievijas Nacionālās līgas (pēc spēka – otrā) turnīrā aizvadīja Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Oļegs Laizāns ar gūtiem vārtiem palīdzēja Krasnojarskas "Enisey" ar 2:1 pieveikt Sanktpēterburgas "Dinamo". Latvijas valstsvienības pussargs atklāja mača rezultātu 28.minūtē, bet 84.minūtē tika nomainīts.

Artūra Zjuzina un Aleksandra Koliņko Kaļiņingradas "Baltika" izbraukumā ar 1:0 pārspēja Ņižņekamskas "Neftekhimik". Zjuzins devās laukumā uz maiņu 76.minūtē, kad rezultāts vēl bija neizšķirts, savukārt Koliņko palika rezervē. Edgara Gaurača pārstāvētais Maskavas "Torpedo" ar 1:2 piekāpās Jaroslavļas "Shinnik". Latvijas futbolists vīzu problēmas dēļ vēl nav pievienojies komandai.

Izmantotie resursi:
Swiss Football League
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Футбольная национальная лига

     [+] [-]

, 2013-07-28 23:46, pirms 11 gadiem
Apsveicu Laizānu ar gūtiem vārtiem. Šķiet, ka Koļinko Baltikā būs kļuvis par rezerves vārtsargu šosezon. Kas attiecas uz Gauraču, ceru, ka viņš atradīs sev citu klubu vai vismaz ir meklējumos. Komanda, kas rēķinātos ar viņu kā svarīgu spēlētāju, šādas "vīzu problēmas" nepieļautu.