Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uvarenko: "Pretinieku vārtu guvums man patika"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Uvarenko: "Pretinieku vārtu guvums man patika"
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

Latvijas jaunais futbola vārtsargs Maksims Uvarenko pēc izcīnītās otrās uzvaras Čehijas 2. futbola līgā padalījās ar saviem komentāriem par redzēto un iespēto mačā ar "Fulnek".

Jau iepriekš ziņojām, ka Maksima pārstāvētais klubs "Vitkovice" vakar spraigā cīņā ar 3:1 pieveica vienu no saviem tabulas konkurentiem – "Fulnek". "Vitkovice" nav zaudējusi jau trīs spēles pēc kārtas, liels nopelns tajā ir mūsu vārtsargam Maksimam Uvarenko. Pats vārtsargs portālam eSports.lv pastāstīja par komandas pēdējo spēli pret "Fulnek":

"Pirmais puslaiks bija ļoti līdzīgs, spēlējam stingri no aizsardzības, cenšoties veidot uzbrukumus ar tālajām piespēlēm. Šādā stilā varējām gūt vārtus, taču pretinieku vārtsargs atvairīja bumbu ar kājām. "Fulnek" lieliski kontrolēja bumbu, pie tam, arī labi kombinēja. Manuprāt, skatītājiem pirmais puslaiks bija neinteresants un garlaicīgs.

Savā laukumā vēlējāmies uzvarēt, tādēļ otro puslaiku sākām daudz aktīvāk. Mača 74. minūtē lieliski iecentrējām bumbu uz tuvo vārtu stabu, uz mūsu spēlētāju noreagēja gan vārtsargs, gan aizsargs, taču viņš palaida bumbu garām un jau tukšos vārtos bumbu ieraidīja mūsu spēlētājs, kurš atradās pie tālā vārtu staba. Pēc tā mums vēl bija laba iespēja gūt vārtus pēc stūra sitiena, taču lieliski nospēlēja pretinieku komandas vārtsargs.

83. minūtē palielinājām pārsvaru pēc precīza sitiena vārtu tālajā stūrī. 90. minūtē ielaidām – pretinieku uzbrucējam izdevās neiedomājams sitiens… Kreisajā malā viņš apspēlēja vairākus mūsu aizsargus un tad no soda laukuma robežas izdarīja sitienu no ļoti asa leņķa, es paspēju noreaģēt, ļoti labi izlecu, taču lidojuma laikā jutu, ka bumbai nemaz netuvojos…[smejas – aut.]. Pat man šis vārtu guvums patika [smejas].

Jāatzīst, ka es parādā nepaliku – jau pēc divām minūtēm, kompensācijas laikā, labi izsitu bumbu, kā rezultātā izvirzīju mūsu uzbrucēju vienatnē pret pretinieku vārtsargu – 3:1. Darba šajā spēlē bija maz, tikai trīs sitieni, kā arī pāris reizes savācu sīkumus - dažādus centrējumus, kā arī citas piespēles, kas bija adresētas pretiniekam mūsu soda laukumā."

Nākamo spēli "Vitkovice" aizvadīs nākamajā sestdienā, tiekoties ar "Karvina" futbolistiem.

  -3 [+] [-]

, 2008-09-27 16:33, pirms 16 gadiem
Nav ko lielities.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-27 17:45, pirms 16 gadiem
Uzvarenko

  +1 [+] [-]

, 2008-09-27 18:27, pirms 16 gadiem
lord of the rings. sorry!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-27 19:20, pirms 16 gadiem
Shed rakstīja: Uzvarenko
Labs!

Malacis čalis, labs vārsargs, nākamais LV nr. 1! Lai veicas!