Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ontužāns dodas uz maiņu ''Freiburg II'' sastāvā bezvārtu neizšķirtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ontužāns dodas uz maiņu ''Freiburg II'' sastāvā bezvārtu neizšķirtā
Daniels Ontužāns. Foto: LFF

Šodien spēles tiek aizvadītas Eiropas futbola čempionātos. Vācijas trešajā pēc spēka līgā ''Freiburg II'' sastāvā 66. minūtē uz maiņu laukumā devās Daniels Ontužāns, kurš palīdzēja izcīnīt punktu pret ''Zwickau'' (0:0).

Aivars Emsis nebija pieteikumā ''Dziugas'' sastāvā Lietuvas čempionātā, bet viņa pārstāvētā vienība spēlēja neizšķirti 1:1 ar ''Hegelmann Litauen''. Ar 30 punktiem 28 spēlēs komanda ieņem septīto vietu Lietuvas līgā desmit komandu konkurencē.

Roberts Uldriķis vēl nepiedzīvoja debiju Nīderlandes čempionātā ''Cambuur'' sastāvā, taču viņa komanda ar 4:0 apspēlēja Roterdamas ''Sparta''. Ar 12 punktiem septiņos mačos ''Cambuur'' Nīderlandes augstākajā čempionātā pacēlusies uz septīto vietu.

Daniels Ontužāns ''Freiburg II'' sastāvā Vācijas 3. līgā devās uz maiņu 66. minūtē, palīdzot viņa komandai nospēlēt neizšķirti 0:0 ar ''Zwickau''. Abas komandas pēc nospēlētām desmit spēlēm ieņem vietas tabulas lejasdaļā. ''Freiburg II'' šis bija tikai 12 punkts un tā atrodas 16. vietā 20 komandu konkurencē.

Slovākijā zaudējumu ar 0:3 pret ''Trnava'' cieta Andreja Cigaņika pārstāvētā ''Dunajska Streda''. Latvietis laukumā pavadīja pirmo puslaiku, otrajā tiekot nomainīts. Ar 12 punktiem deviņās spēlēs klubs ieņem astoto vietu 12 komandu konkurencē.

Norvēģijas pēc spēka otrajā līgā ''Ham-Kam'' rezervē palika Eduards Daškevičs, bet viņa pārstāvētā komanda ar 3:1 pārspēja ''Jerv''. Ar 45 punktiem 20 spēlēs klubs šobrīd ir otrās līgas līdere, otrās vietas īpašnieci apsteidzot par četriem punktiem.