Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases aizsargs Dubra atgriežas Ukrainas klubā un paraksta jaunu līgumu

Agris Suveizda

Latvijas izlases aizsargs Dubra atgriežas Ukrainas klubā un paraksta jaunu līgumu
Kaspars Dubra. Foto: fco.com.ua

Latvijas futbola izlases centra aizsargs Kaspars Dubra parakstījis jaunu līgumu ar Ukrainas Premjerlīgas piekto spēcīgāko klubu "Oleksandria", kur aizvadīja iepriekšējo sezonu.

Pirms četrām dienām "Oleksandria" uzsāka jauno Premjerlīgas sezonu, ar 4:1 sakaujot "Mariupol" jeb komandu, kas iepriekšējās sezonas izskaņā aizlika priekšā kāju Eirokausu pārspēļu pusfinālā. Dubras pirmajā mačā nebija, jo latviešu aizsargam bija beidzies līgums, taču jau iepriekš bija zināms, ka abas puses vēlas turpināt sadarbību.

Nu tas noticis oficiāli. Komandas galvenais treneris Volodimirs Šarans atklāja, ka Dubra jau ir atgriezies vienības rīcībā. Dubra, kuram decembrī apritēs 30 gadi, ar klubu vienojies uz divām sezonām. Iepriekšējā sezonā Dubra sāka 27 spēles Premjerlīgā un visas sešas spēles Eiropas līgas grupu turnīrā, bet komanda Ukrainas čempionātā finišēja piektajā pozīcijā un nespēja nopelnīt ceļazīmi uz Eirokausiem. Atšķirībā no Andreja Cigaņika pārstāvētās Luhanskas "Zorya", kas izcīnīja bronzu un spēlēs Eiropas līgas grupu turnīrā.

Pirms Ukrainas aizsargs pusgadu pavadīja Kazahstānas klubā Pavlodaras "Irtysh", bet pirms tam spēlēja Latvijas klubā RFS. Ārzemēs viņš ir spēlējis arī Baltkrievijā (Barisavas BATE) un Polijas 1. līgā (Bitomas "Polonia"). Latvijas izlasē Dubra ir aizvadījis 37 spēles un guvis divus vārtus. "Euro 2020" atlasē viņš sāka astoņas spēles. Latvijas izlases jaunais galvenais treneris Dainis Kazakevičs savu pirmo kandidātu sarakstu paziņos rīt.

Pēc pirmās kārtas Ukrainas Premjerlīgā ir neliela pauze, un čempionāts atsāksies tikai pēc izlašu mačiem. "Oleksandria" nedēļas nogalē varētu aizvadīt pārbaudes spēli.

Izmantotie resursi:
https://footballua.tv/news/89842-vo...
https://fco.com.ua/news/kaspars-dub...

     [+] [-]

, 2020-08-26 17:16, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka arī Dubram patīk kluba sponsora nosaukums. Veiksmi Ukrainā!

     [+] [-]

, 2020-08-26 18:32, pirms 4 gadiem
Viens no stabilākajiem aizsargiem šī brīža izlasē, cik nu stabili izlase ir spēlējusi.