Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs neizmanto izcilu izdevību un nopelna brīdinājumu

Agris Suveizda

Gorkšs neizmanto izcilu izdevību un nopelna brīdinājumu
Kaspars Gorkšs (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Kārtējās spēles aizvadījuši Latvijas futbolistu pārstāvētie ārzemju klubi. Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs sezonas sākumā deldēja rezervistu soliņu, taču nu jau otro maču pēc kārtas izgāja "Reading" pamatsastāvā - 0:0 pret "Blackburn Rovers".

Otro spēli šosezon aizvadīja Kaspars Gorkšs, kura pārstāvētā "Reading" izbraukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar "Blackburn Rovers". Gorkšs piedalījās vairākās centrālajās epizodēs. Vienā no tām mājinieki uzskatīja, ka Gorkšs ir pārkāpis noteikumus savā soda laukumā, savukārt jau citā epizodē Gorkšs neizmantoja izcilu izdevību un ar galvu raidīja bumbu pāri mērķim.

87.minūtē Gorkšs sadūrās galvām ar pretinieku un par gaisa divcīņu nopelnīja dzelteno kartīti. "Reading" ar 25 punktiem 16 mačos tabulā ieņem astoto vietu un no "play-off" zonas atpaliek par viena punkta tiesu. Tikmēr Anglijas pēc spēka trešajā līgā "Oldham Athletic bez Edija Joksta pieteikumā viesos uzvarēja "Gillingham" (1:0). "Oldham Athletic" ar 18 punktiem 16 spēlēs tabulā ieņem 15.vietu.

Polijas Ekstraklasē kārtējo zaudējumu piedzīvoja Lodzas "Widzew", kas viesos ar 0:2 piekāpās Bidgoščas "Zawisza". Eduards Višņakovs laukumā pavadīja visu spēli, bet Aleksejs Višņakovs 66.minūtē tika izmantots kā komandas otrā maiņa. "Widzew" ar 14 punktiem 17 spēlēs tabulā ieņem 14.vietu.

No plašā Krievijas leģiona šodien laukumā devās tikai Edgars Gauračs, kurš pie iespējas tika kompensācijas laikā. Maskavas "Torpedo" mājās nospēlēja neizšķirti 0:0 ar "Ufa". Volgogradas "Rotor" bez savainotā Ivana Lukjanova uzvarēja "Angusht" (3:0), bet Krasnojarskas "Yenisey" bez diskvalificētā Oļega Laizāna zaudēja Naļčikas "Spartak" (0:1).

"Torpedo" ar 39 punktiem 24 spēlēs ieņem sesto vietu, "Yenisey" ar 30 punktiem ir sešas vietas zemāk, bet "Rotor" ar 26 punktiem joprojām atrodas izkrišanas zonā (16.vietā). Krievijas Premjerlīgā Vladimirs Kamešs palika uz soliņa Permas "Amkar" uzvarā pret Krasnodaras "Kuban" (3:1), bet Maskavas CSKA bez savainotā Aleksandra Cauņas derbijā ar 1:0 pieveica "Spartak". CSKA ar 33 punktiem 17 spēlēs ir vicelīdere, bet "Amkar" ar 30 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

Baltkrievijā uzvaru izrāva Novopolockas "Naftan", kas savā laukumā kompensācijas laika otrajā minūtē svinēja panākumu pret "Slavia" – 2:1. Viktors Morozs mājiniekiem devās sākumsastāvā. "Naftan" kārtu līdz sezonas beigām ar 37 punktiem 31 spēlē ieņem trešo vietu otrajā sešiniekā un garantēja palikšanu augstākajā līgā.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Футбольная национальная лига
Футбол в Беларуси, Европе и мире, статистика,...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  +3 [+] [-]

, 2013-11-23 22:46, pirms 11 gadiem
Jāapsveic Kasparu ar 250. spēli pamatsastāvā Anglijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-25 00:05, pirms 11 gadiem
Jā, diez vai drīzumā kādam no mūsējiem bez Gorkša tādu skaitli sasniegt izdosies spēlēs pamatsastāvā. Maksimenko un Jokstam līdz spēlēšanai ļoti tālu vismaz šosezon. Pēc Maksimenko izteikumiem gan var noprast, ka viņš labprāt ziemā vēlētos tikt uz īri uz to pašu Yeovil Town. Džonsons pazīstams, komandai klājas grūti, kāpēc gan nepaņemt spēlētāju, kurš pēdējā laikā kļuvis par izlases pamatsastāva futbolistu un ir viens no Pahara favorītiem. Pie tam izlasē uz sevi liktās cerības attaisno pilnībā.