Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

J.Ikaunieks nerealizē pendeli Somijā, Uldriķa klubam pirmā uzvara Nīderlandē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

J.Ikaunieks nerealizē pendeli Somijā, Uldriķa klubam pirmā uzvara Nīderlandē
Jānis Ikaunieks. Foto: FC KuPS

Šodien Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi aizvadīja mačus Eiropas čempionātos. Somijā Jāņa Ikaunieka pārstāvētā ''KuPS'' ar 1:2 zaudēja SJK. Ikaunieks 32. minūtē nerealizēja 11 metru soda sitienu, taču uzreiz pēc tam iesita vārtus. Savukārt Roberta Uldriķa ''Cambuur'' šovakar izcīnīja pirmo uzvaru Nīderlandes čempionātā, ar 4:1 uzvarot ''Sittard''.

• Vācijas pēc spēka trešajā līgā uzvaru izcīnīja Daniela Ontužāna pārstāvētā ‘’Freiburg II’’, kas ar 1:0 apspēlēja ‘’Viktoria Koln’’. Ontužāns laukumā devās kluba sākumsastāvā, tiekot nomainīts 71. minūtē. Pēc piecām spēļu kārtām klubs ieņem piekto vietu 20 komandu konkurencē.

• Somijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Jāņa Ikaunieka pārstāvētā ‘’KuPS’’, kas ar 1:2 piekāpās SJK. Šis bija kluba trešais zaudējums sezonā. Ikaunieks 32. minūtē nerealizēja 11 metru soda sitienu, bet uzreiz pēc tam laboja kļūdu un guva vārtus. ‘’KuPS’’ ar 40 punktiem ir Somijas čempionāta līdere.

• Citā Somijas čempionātā spēlē uzvaru ar 3:2 pār VPS izcīnīja Eduarda Emša pārstāvētā ‘’Lahti’’. Latviešu futbolists devās laukumā kluba sākumsastāvā, tiekot nomainīts 79. minūtē. Mača laikā Emsis izpelnījās dzelteno kartīti. Ar 17 punktiem ‘’Lahti’’ čempionāta turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo 11. vietu.

• Igaunijas čempionātā Dmitrija Kalašņikova trenētā Pērnavas ‘’Vaprus’’ ar 1:3 piekāpās Tallinas ‘’Flora’’. Ar astoņiem punktiem klubs pašlaik ieņem pēdējo vietu čempionātā.

• Norvēģijas čempionātā Eduarda Daškeviča ‘’Ham-Kam’’ spēlēja neizšķirti 2:2 ar ‘’Bodo/Glimt’’. Daškevičs laukumā devās uz maiņu 77. minūtē, ar savu aktivitāti palīdzot klubam 86. minūtē izlīdzināt rezultātu. Ar 20 punktiem ‘’Ham-Kam’’ turnīra tabulā ieņem 13. vietu 16 komandu konkurencē.

• Slovākijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Andreja Cigaņika ‘’Dunajska Streda’’, kas ar 1:3 piekāpās ‘’Trnava’’. Latviešu futbolists laukumā devās uz maiņu otrajā puslaikā. Pēc sešiem mačiem ar 11 punktiem klubs ieņem trešo vietu čempionātā.

• Pirmo uzvaru Nīderlandes čempionātā izcīnīja Roberta Uldriķa pārstāvētā ‘’Cambuur’’, kas ar 4:1 apspēlēja ‘’Sittard’’. Uldriķis laukumā pavadīja visu maču, taču vārtus neguva. Visus golus ‘’Cambuur’’ iesita otrajā puslaikā. Ar četriem punktiem klubs pašlaik ieņem astoto vietu čempionātā.

Izmantotie resursi:
Etusivu | Veikkausliiga
https://www.jalgpall.ee/voistlused/...
https://www.eliteserien.no/
https://www.fortunaliga.sk/
https://eredivisie.nl/home/

     [+] [-]

, 2022-08-20 23:13, pirms 2 gadiem
Ikauniekam vārti nevis piespēle