Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis pēc spilgtās spēles iekļauts kārtas simboliskajā izlasē Polijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gutkovskis pēc spilgtās spēles iekļauts kārtas simboliskajā izlasē Polijā
Vladislavs Gutkovskis. Foto: rakow.com

Latvijas uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis pēc gūtajiem vārtiem un atdotās piespēles Čenstohovas ''Rakow'' uzvarā Polijas čempionātā ar 2:1 pār Vroclavas ''Slask'' iekļauts desmitās kārtas simboliskajā izlasē.

Latvijas izlases futbolists Vladislavs Gutkovskis aizvadītajā nedēļas nogalē demonstrēja spilgtu sniegumu Polijas čempionātā. Uzbrucējs Čenstohovas ''Rakow'' panākumā pār Vroclavas ''Slask'' ar 2:1 izcēlās ar vārtu guvumu 64. minūtē un rezultatīvu piespēli 69. minūtē, kas nodrošināja viņa pārstāvētajai komandai uzvaru.

Šosezon Gutkovskis desmit spēlēs guvis jau četrus vārtus, esot vienam no līgas rezultatīvākajiem futbolistiem. Spilgtais sniegums pamanīts no čempionāta organizatoru puses, iekļaujot Gutkovski kārtas simboliskajā izlasē. Bez viņa tajā iekļauti vēl divi ''Rakow'' futbolisti - uzvaras vārtu autors Lopess un aizsargs Tomašs Petrāšeks.

''Rakow'' pēc desmit kārtām ar iegūtu 21 punktu šobrīd atrodas trešajā vietā, no līderes ''Lech'' atpaliekot par trim punktiem. Nākamo maču Gutkovska komanda aizvadīs sestdien pret ''Nieciecza'', kura pēc desmit spēlēm tabulā ierindojusies 16. vietā.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-19 13:21, pirms 3 gadiem
Gutijam pagaidām monstruāla sezona

  +2 [+] [-]

, 2021-10-19 13:40, pirms 3 gadiem
portal rakstīja: Gutijam pagaidām monstruāla sezona
Nepārspīlēsim, priekšā pilns ar spēlētājiem ar 5,6,7 un pat 8 gūtiem vārtiem sezonā. Kaut gan pēc vidēji spēlētām minūtēm sit iekša 0.9 golus/spēlē, tāpēc jānostiprinās pamatsastāvā.

     [+] [-]

, 2021-10-19 15:57, pirms 3 gadiem
Viss pa tēmu https://youtu.be/RncQiioe9Xs