Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kā Rudņevs netika pie del Pjero krekla? Ko par mūsējo saka itāļu mediji?

Andris Liepa
Andris Liepa

Kā Rudņevs netika pie del Pjero krekla? Ko par mūsējo saka itāļu mediji?
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Jau esam publicējuši daudzas ziņas saistībā ar Artjomu Rudņevu, taču viņš to ir pelnījis. Šai reizē viņa teiktais par Alesandro del Pjero krekliņa neiegūšanu, „Juventus” spēlētāju komentāri, kā arī Itālijas mediju rakstītais.

Artjoms Rudņevs: „Neizdevās apmainīties krekliem ar Alesandro del Pjero, bet viņš man pateica, ka samainīsimies pēc atbildes spēles Poznaņā. Man tā nav problēma – gaidīšu šo kreklu. Kad biju jauns puisis, valkāju parasto kreklu ar viņa uzvārdu, tāpēc vēl jo vairāk varu pagaidīt uz viņa īsto spēles kreklu. Šobrīd man vēl ir daudz emociju un tikai, kad spēšu uz to visu paskatīties mierīgāk, tad varēšu novērtēt sasniegto objektīvāk. Nejokoju (smejas). Tas viss ir neticami. Neticama spēle, neticamas emocijas. Visa komanda parādīja varenu raksturu, cīnījāmies līdz beigām.” Starp citu, šobrīd „Lech” oficiālajā mājas lapā norisinās aptauja par labāko spēlētāju poļu komandas rindās mačā ar „Juventus”. Par Rudņevu šobrīd nobalsojuši 3893 no 4365 respondentiem, kas ir 89%. Tuvākajam sekotājam 2.2%. Tikmēr populārais futbola portāls goal.com atzinis mūsu uzbrucēju par labāko mačā „Juventus” – „Lech”.

Bijušais „Lech” (tagad citas Poznaņas komandas „Warta”) spēlētājs Pjotrs Reiss par Rudņevu sacījis: „Viņa priekšroka ir lielā rezultativitāte. Nospēlējis „Lech” tikai pusotru mēnesi, bet guvis jau septiņus vārtus. Trīs vārti pret „Juventus” pierāda viņa lielās prasmes. Tipisks centra uzbrucējs, kurš varētu veiksmīgi aizstāt uz „Borussia” aizgājušo Robertu Levandovski. Konkurence uzbrukumā ar Vihņareku un Čibambu noteikti turēs sasprindzinājumā un neļaus atslābt.”

Pienākušas atsauksmes arī no „Juventus” nometnes. Džordžio Kjelini sacīja, ka viņam „žēl to ielaisto vārtu pieliktajā laikā. Mani divi gūtie vārti atvirzījušies otrā plānā. Būtu uzvarējuši, būtu citādāk”. Arī Klaudio Markizio bija nepatīkami, ka Rudņevs atņēma „Juventus” uzvaru: „Šķita, ka šis mačs jau ir uzvarēts. Uzvara noteikti būtu uzlabojusi noskaņojumu komandā un palielinājusi pārliecību. Bet notika citādi. Mūsu pretinieki bija lieliski, taču arī mums jāmācās nedot tik lielu vaļu sāncenšiem. 1. puslaikā ļāvām izveidot daudz pretuzbrukumu, bet cīņas pēdējās minūtēs, līdzīgi kā A Sērijas spēlē pret „Sampdoria”, zaudējām koncentrāciju. Vispār ilgi nespējām ieiet spēlē – laikam tā agrā pendele daudz ko sabojāja.” Pārdzīvoja arī Alesandro del Pjero: „Tiešām sāpīgi redzēt, kā uzvara izslīd no rokām pēdējās sekundēs. Šī iemesla dēļ dušās visi bija nomākti. Bet es tomēr domāju pozitīvi – ja atradīsim sevī spēkus, lai pieceltos, viss būs kārtībā.”

Minēsim arī Itālijas medijos rakstīto saistībā ar mūsu futbolistu. Liels Itālijas laikraksts „La Stampa” uzsvēris, ka Rudņevs pat savā valstī Latvijā savulaik nav ticis vērtēts pārāk augstu un nav bieži izsaukts uz izlasi, bet tik un tā pamanījies iesist trīs vārtus pret „Juventus”. Ko vērti vien ir šādi vārdi par Rudņevu: „Šis spēlētājs vārdā „Nekas” no vakardienas ir par vairākiem miljoniem vērtīgāks.” Vēl kāds laikraksts „Corriere della Sera” minējis, ka pēc tāda mača Rudņevs varētu ieinteresēt kādu Itālijas klubu, bet kopumā viņš „Juventus” komandai bijis īsts murgs.

Vēl tikai jāpiebilst, ka šīs sezonas Eiropas līgas rezultatīvāko futbolistu sarakstā pēc 1. kārtas Rudņevs ar trim vārtiem dala 1.-3. vietu ar Leverkūzenes „Bayer” spēlētāju Patriku Helmesu un Sanktpēterburgas „Zenit” spēlētāju Aleksandru Keržakovu. Divus vārtus vakar guva pieci spēlētāji, tostarp liverpūlietis Davids Ngogs, maskavietis Vāgners Lavs un, protams, arī turīniešu centra aizsargs Kjelini.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

Slēpts komentārs: riceits
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +42 [+] [-]

, 2010-09-17 15:30, pirms 14 gadiem
MALACIS Rudnevs,mums ar chomiem plāns ir braukt uz atbildes spēli Poznanā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-09-17 15:30, pirms 14 gadiem
Jauki lasiit shaadas atsauksmes Vinsh ir to pelniijis!!

  +8 [+] [-]

, 2010-09-17 15:31, pirms 14 gadiem
"Rudņevs varētu ieinteresēt kādu Itālijas klubu, bet kopumā viņš „Juventus” komandai bijis īsts murgs."
Izklausās pēc FC Torino sapņu spēlētāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Krokodils
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-09-17 15:40, pirms 14 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Tikai būtu interesanti zināt , uz kurieni parasti dodas tālāk no Lech komandas , ar kuras valsts klubiem Lech ir vislabākie sakari , un ja tā ir vācija tad manuprāt tas būtu pats labākais variants viņam.
Roberts Levandovskis, kas iepriekšējā sezonā bija Lech uzbrukumu līderis, tagad ir Borussia Dortmund. Domājams tieši viņa vietā arī Rudņevu Lech pirka. Levandovskis Dortmundē gan pagaidām deldē soliņu un uz maiņu tiek reti.

 +17 [+] [-]

, 2010-09-17 15:40, pirms 14 gadiem
Pāris macus neiesitīs neko uzreiz rakstīs pretējo...

 +12 [+] [-]

, 2010-09-17 15:44, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: del Pjero nedeva?
Citējot Del pjero:"Šī iemesla dēļ dušās visi bija nomākti. Bet es tomēr domāju pozitīvi.."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-09-17 15:49, pirms 14 gadiem
manuprat vajadzetu biski nomierinaties ja dzekam vakar izcilaka spele karjera, bet sitie 20-30 raksti diena pat svetajam liktu nedaudz sasapnoties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-09-17 16:01, pirms 14 gadiem
Tieši tā kā te jau rakstīja, par to lai tik nesakāpj galvā...Bet es domāju, ka mazliet jau būs tā zvaigznīšu slimība, kuram tad nebūtu pēc viņa sieguma pēdēja mēnešā laikā, es tik ceru, ka viņš to viegli izslimos un turpinās augt par labu spēlētāju ar neatlaidīgiem treniņiem un būs paraugs jaunajiem futbolistiem, nevis kā mums LV piem. basketā A. Šķēle un Co.

  +2 [+] [-]

, 2010-09-17 16:08, pirms 14 gadiem
Priecē ka visa komanda spēlēja labi un tas dod labas cerības nākošajām spēlēm. Lai tik turās čalis pie zemes jo viss jau tik tgd sākas! Tā turēt Rudņev!

     [+] [-]

, 2010-09-17 16:21, pirms 14 gadiem
Meric rakstīja: MALACIS Rudnevs,mums ar chomiem plāns ir braukt uz atbildes spēli Poznanā..
Vai esi parliecinats, ka dabusiet biljetes, zinot Polijas atbalstitaju fanatismu?

Bet ta - visu cienu Rudņevam un galvenais tiesam ir neatslabt, bet turpinat attistities un pilnveidoties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-17 16:56, pirms 14 gadiem
Rudņevs JUVENTUS bieds
Rudņevs pat savā valstī Latvijā savulaik nav ticis vērtēts pārāk augstu?
Mūsu slavenais psihologs vēl joprojām daudzus nenovērtē!Priekšroku dod čomiem no skonto!Perepļotka ar karļiku var iet pensijā!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-17 16:59, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: Turpinājums ita. rakstam
„La Stampa” uzsvēris, ka Rudņevs pat savā valstī Latvijā savulaik nav ticis vērtēts pārāk augstu un nav bieži izsaukts uz izlasi, bet tik un tā pamanījies iesist trīs vārtus pret „Juventus”.
Tas tikai pierāda, ka Latvijas izlase iespējams ir neiedomājami spēcīga un tās sastāvā ir vēl labāki spēlētāji.

     [+] [-]

, 2010-09-17 17:06, pirms 14 gadiem
nebuutu slikti, ka kads no muusu uzbruceejiem speleetu kadaa eiropas grandaa!

nu tas tik tad ja winsh wisu sezonu labi nokapas!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-17 17:15, pirms 14 gadiem
intervija - YouTube
- Rudnevs po meczu z...

     [+] [-]

, 2010-09-17 18:08, pirms 14 gadiem
Izklausaas ka Rudnevs ir cilveeks ar attistiitu intelektu..
Taa tureet!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-17 18:45, pirms 14 gadiem
Vēl kāds laikraksts „Corriere della Sera” minējis, ka pēc tāda mača Rudņevs varētu ieinteresēt kādu Itālijas klubu, bet kopumā viņš „Juventus” komandai bijis īsts murgs.

Tik patīkami lasīt, un vispār visu

     [+] [-]

, 2010-09-17 20:33, pirms 14 gadiem
kādam citam cilvēkam jelkad ir veltīti tik daudz rakstu 24 stundu laikā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-17 23:44, pirms 14 gadiem
basis89 rakstīja: kādam citam cilvēkam jelkad ir veltīti tik daudz rakstu 24 stundu laikā?
Tieši par to pašu iedomājos saistībā ar LV futbolu.

     [+] [-]

, 2010-09-18 01:30, pirms 14 gadiem
meita rakstīja: Viena spēle vēl nav rādītājs.Tādi gadījumi redzēti iepriekš,kuriem nav turpinājuma.Pagaidīsim.Vēlu Artjomam tā turpināt!
Pagaidām klubā 6 spēlēs 7 vārti - neslikti, vai ne
Polijas līgā nav labu aizsargu, tā ka tos 30 golus vēl sataisīs ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja