Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Krollis iet uz maiņu, Tobers saslimis, Emsim uzvara Norvēģijā

Agris Suveizda

Krollis iet uz maiņu, Tobers saslimis, Emsim uzvara Norvēģijā
Raimonds Krollis. Foto: Spezia Calcio

Pēc dalības Latvijas futbola izlasē klubu rīcībā atgriezušies Raimonds Krollis un Eduards Emsis, bet valstsvienības kapteinis Kristers Tobers veselības dēļ izlaida Šveices kausa spēli.

• Trešo spēli Itālijas B sērijā aizvadīja Raimonds Krollis, kurš 78. minūtē tika sūtīts pēdējā maiņu pauzē, tomēr "Spezia" par spīti pārsvaram statistikā Venēcijā palika pat bez punkta – 0:1.

• Vēl nezaudējusī "Venezia" (3-2-0) pakāpusies uz pagaidu līderpozīciju, bet "Spezia" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas un ar 0-1-3 ieņem trešo vietu no beigām.

• Otrajā kārtā no Šveices kausa izstājusies Cīrihes "Grasshopper", kas bez saslimušā Kristera Tobera ar 0:3 kapitulēja Sionā. Roberta Uldriķa un Andra Vaņina bijušais klubs "Sion" ir otrās spēcīgākās līgas līdere.

• Norvēģijas otrajā spēcīgākajā līgā pie uzvaras tika "Raufoss", kas viesos ar 3:1 pārspēja tiešo konkurenti "Ranheim", kas vienīgos vārtus guva mača izskaņā. Eduards Emsis aizvadīja pilnu spēli.

• "Raufoss" ar 32 punktiem 23 spēlēs ieņem pagaidu astoto vietu un no "Ranheim" atpaliek vairs tikai par punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/raufossfot...
https://www.ranheimfotball.no/resul...

  +4 [+] [-]

, 2023-09-16 01:16, pirms 9 mēnešiem
Nu, Spezia visas iespējas izlidot arī no B sērijas

  +1 [+] [-]

, 2023-09-16 08:09, pirms 9 mēnešiem
Nu, nekas, tūlīt nometīs kārtejo Spezia treneri, varbūt nākamais vairāk Krollim uzticēsies.

     [+] [-]

, 2023-09-16 10:54, pirms 9 mēnešiem
Krollis varēs nākamsezon deldēt Seria C soliņu