Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Armēnijas kausa fināla zaudētāja nikna par Treimaņa piespriesto noraidījumu

Agris Suveizda

Armēnijas kausa fināla zaudētāja nikna par Treimaņa piespriesto noraidījumu
"Urartu" ar Armēnijas kausu. Foto: ffa.am

Sestdien Armēnijas kausu futbolā izcīnīja Premjerlīgas līdervienība "Urartu", kas dramatiskā galotnē aizvēra "Shirak" durvis uz Eirokausiem (2:1). Finālspēle tika uzticēta Latvijas brigādei – galvenajam tiesnesim Andrim Treimanim un viņa palīgiem Haraldam Gudermanim un Aleksejam Spasennikovam.

Komandas pirmajās sešās minūtēs apmainījās ar vārtu guvumiem, bet izšķirošie notikumi risinājās otrā puslaika otrajā daļā. 72. minūtē Treimanis sodīja "Shirak" vārtu autoru Musu Bakajoko par simulāciju un parādīja viņam otro dzelteno kartīti septiņu minūšu laikā, bet 85. minūtē "Urartu" vairākumu realizēja Karens Melkonjans – 2:1.

"Shirak" dusmās par zaudējumu neieradās uz apbalvošanu un sociālajos tīklos faniem atvainojās par savu prombūtni, rakstot, ka nevēlējās piedalīties šajā farsā. Vēlāk citā, daudz plašākā paziņojumā "Shirak" sūkstījās par Treimaņa noraidījumu, atgādināja arī citas iekšējās problēmas un pauda, ka klubam kauss atņemts tīšuprāt.

2012. un 2017. gada kausa ieguvēja un četrkārtējā čempione "Shirak" šosezon atgriezās Premjerlīgā un desmit komandu konkurencē ieņem sesto vietu – kausa iegūšana būtu ļāvusi atgriezties Eirokausos, bet tagad Eirokausu ceļazīmi garantējusi ceturtajā vietā esošā "Alashkert". "Urartu", ļoti iespējams, iegūs arī titulu – piecas kārtas līdz sezonas beigām "Pyunik" atpaliek par trim punktiem.

Noraidījums

Pilna spēle

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/SCShirak/p...
https://www.facebook.com/SCShirak/p...