Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņeva "Lech" pieveic "Rubin", Cauņam vārti

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņeva "Lech" pieveic "Rubin", Cauņam vārti
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Pārbaudes spēles aizvadījuši divu Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Maskavas "CSKA" pirmās komandas sastāvā ar vārtu guvumu izcēlies Aleksandrs Cauņa, bet Artjoma Rudņeva Poznaņas "Lech" ar 2:1 pārspēja Kazaņas "Rubin".

Maskavas "CSKA" jau 17. jūlijā aizvadīs pirmo oficiālo maču pēc neilgās vasaras pauzes. Krievijas kausa mačā būs jātiekas ar "Volgar-Gazprom". Pirms šīs cīņas armijnieki sarīkoja pārbaudes spēli starp pirmo un otro komandas sastāvu. Aleksandrs Cauņa spēli uzsāka dublieru rindās, bet jau pirmajā puslaikā nomainīja Zoranu Tošiču, iesaistoties pamatkomandas spēlē.

Darbojoties kreisā pussarga postenī, Aleksandrs izcēlās ar vienu vārtu guvumu un vienu uzdāvinātu golu Vāgneram Lavam. Pirmā puslaika izskaņā Cauņa pēc tālas partnera piespēles varēja izskriet vienatnē pret vārtsargu, bet atstāja bumbu blakus esošajam Vāgneram Lavam, kurš pēc mirkļa bija precīzs. Otrā puslaika vidū jau pieminētais Vāgners iedeva tālu piespēli Cauņam. Aleksandrs labi apstrādāja bumbu, pietēmēja un no sešiem metriem raidīja to labajā vārtu stūrī. Spēle noslēdzās ar rezultātu 6:0 "CSKA" pirmās komandas labā. Lielā lietus dēļ cīņa tika pārtraukta 61. minūtē, vien divas minūtītes pēc Cauņas gūtajiem vārtiem.

Vācijā gatavoties sezonas sākumam turpina Poznaņas "Lech", kas šovakar samēroja spēkus ar praktiski labākajā sastāvā spēlējošo Kazaņas "Rubin". Jau pašā spēles sākumā neveikli bumbu tālāk no vārtiem pasita krievu kluba vārtsargs, to izmantoja Mateušs Moždžeņs, izvirzot vadībā "Lech". Artjoms pirmajā spēles pusē nebija pārāk manāms, vienreiz nokļūstot aizmugurē un nedaudz nokavējot pēc nesliktas partnera piespēles (vārtsargs apsteidza Latvijas izlases uzbrucēju). 31. minūtē Aleksejs Medvedevs panāca izlīdzinājumu, tomēr uzvaru gan "Lech" neizlaida, jo mača pašās beigās uz maiņu uznākušais Vojo Ubiparips bija precīzs. Starp citu, tieši viņs 78. minūtē nomainīja mūsu Artjomu Rudņevu.

Izmantotie resursi:
Aktualno¶ci - KKS LECH POZNAŃ S.A.
ПФК ЦСКА МОСКВА официальный сайт

  +5 [+] [-]

, 2011-07-13 22:32, pirms 13 gadiem
Taa tureet.

  +2 [+] [-]

, 2011-07-13 22:53, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Cauņā ar Lavu savstarpēji labi saspēlējas.

  +3 [+] [-]

, 2011-07-13 23:37, pirms 13 gadiem
Malachi

  -3 [+] [-]

, 2011-07-14 08:52, pirms 13 gadiem
Citur rakstits, ka vartus guva Rudņevs

     [+] [-]

, 2011-07-14 14:48, pirms 13 gadiem
Prieks par Sašu.