Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors atgriežas un pieveic Toberu, Tarasovam un Karašauskam otrā uzvara sezonā

Agris Suveizda

Šteinbors atgriežas un pieveic Toberu, Tarasovam un Karašauskam otrā uzvara sezonā
Pāvels Šteinbors (vidū). Foto: jagiellonia.pl

Ārzemju futbola līgās pamatsastāvā šodien devušies poļi Pāvels Šteinbors un Kristers Tobers, kiprieši Igors Tarasovs un Artūrs Karašausks un vācietis Daniels Ontužāns.

Pēc divu spēļu izlaišanas ierindā atgriezās Pāvels Šteinbors. Ar viņu vārtos Bjalistokas "Jagiellonia" izbraukumā pārspēja Gdaņskas "Lechia" (2:1), kuras pamatsastāvā pēc divu maču pauzes atkal tika Kristers Tobers, kurš tika nomainīts 75. minūtē. "Jagiellonia" izcīnīja tikai otro uzvaru astoņās spēlēs un ar 24 punktiem 18 spēlēs Ekstraklases tabulā pakāpās uz devīto vietu, bet "Lechia" ar 33 punktiem ieņem trešo pozīciju.

Sezonu sākusi ar diviem punktiem desmit spēlēs, otro uzvaru trijos mačos izcīnījusi Igora Tarasova un Artūra Karašauska pārstāvētā Ahnas "Ethnikos", kas pastarīšu duelī ar 2:0 pārspēja PAEEK un pietuvojās sāncenšiem trīs punktu attālumā. Gan Tarasovs, gan Karašausks devās pamatsastāvā un nopelnīja brīdinājumu, un Karašausks tika nomainīts 71. minūtē. Karašauskam tā bija trešā spēle pamatsastāvā pēc kārtas, pirms tam piedaloties tikai divos mačos – abos uz maiņu.

Vācijas 3. līgā četru spēļu sēriju bez zaudējumiem pārtrūkusi "Freiburg II", kas pēc trim sausajām spēlēm šodien izbraukumā ar 0:1 piekāpās augšgala komandai "Saarbrucken". Daniels Ontužāns aizvadīja 85 minūtes, trešo reizi pēc kārtas ejot pamatsastāvā, un tika nomainīts pie rezultāta 0:1. "Freiburg II" ar 26 punktiem 19 mačos ieņem desmito vietu.

Ukrainas Premjerlīgā "Oleksandria" bez Kaspara Dubras nenosargāja vadību un atzina vicečempiona Doneckas "Shakhtar" pārākumu, piedzīvojot trešo zaudējumu četrās spēlēs. "Oleksandria" ar 26 punktiem 18 spēlēs ieņem sesto vietu. Savukārt Šveices otrajā spēcīgākajā līgā "Lausanne-Ouchy" bez Mārča Oša viesos ar 0:1 zaudēja "Schaffhausen" un neuzvarēja trešajā mačā pēc kārtas. Lozannas klubs desmit komandu konkurencē ieņem astoto vietu.