Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķim muskuļa trauma liegs spēlēt 4-6 nedēļas

Uldriķim muskuļa trauma liegs spēlēt 4-6 nedēļas
Roberts Uldriķis. Foto: Dijksmedia.nl

Latvijas futbolists Roberts Uldriķis, kurš spēlē Nīderlandes spēcīgākās līgas klubā Leuvardenas "Cambuur", guvis muskuļa traumu, kas viņam liegs spēlēt 4-6 nedēļas, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Traumā Uldriķis iedzīvojās iepriekšējā Nīderlandes "Eredivisie" čempionāta mačā pret "Utrecht" (2:3), kurā latvietis laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Pēc spēles latvietim konstatēts savainojums, bet pagaidām jāpārvietojas ar kruķu palīdzību.

Līdz ar to uzbrucējs nevarēs piedalīties ne tikai sestdienas cīņā pret "Zwolle", bet arī vismaz turpmākajos trīs kluba mačos, taču viņš varētu būt atpakaļ ierindā pret Nīderlandes flagmani Amsterdamas "Ajax" 11. martā.

Savukārt martā nometne būs Latvijas izlasei, kas piedalīsies pārbaudes turnīrā Maltā. 25. martā komanda samēros spēkus ar Kuveitas izlasi, bet 29. martā spēlēs pret Azerbaidžānu.

Uldriķis šosezon Nīderlandes čempionātā 14 mačos izcēlies ar pieciem vārtiem. Šī ir viņa pirmā sezona "Cambuur" komandā. Tā ar 30 punktiem 21 spēlē kopvērtējumā ieņem astoto vietu 18 vienību konkurencē.

Latvijas Futbola federācijas balsojumā par 2021. gada labāko futbolistu Uldriķis palika otrajā vietā, piekāpjoties citam valstsvienības uzbrucējam Vladislavam Gutkovskim.