Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kurakinam trauma, Krūmiņš nostāv sausā Kiprā, Rudņevs neiesit "Ajax"

Rolands Eliņš

Kurakinam trauma, Krūmiņš nostāv sausā Kiprā, Rudņevs neiesit "Ajax"
Antons Kurakins
Foto: heraldscotland.com

Renārs Rode aizvadījis savu pirmo pārbaudes spēli Čehijas kluba „Sigma Olomouc” sastāvā, palīdzot komandai izcīnīt uzvaru 2:1, kamēr Jānis Krūminš nostāvēja sausā Kipras čempionāta mačā.

Latvijas futbolists Renārs Rode, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja „Skonto”, aizvadījis pirmo neoficālo spēli „Sigma” komandas sastāvā. Šodienas mačā Rode bija pamatsastāvā un palīdzēja ar 2:1 pieveikt Ostravas ”Banik”. Abus vārtus Rodes komanda guva otrajā puslaikā, atspēlējoties no 0:1 un izcīnot pirmo uzvaru „Tipsport” līgā, kas ir ikgadējs ziemas turnīrs Čehijas komandām. Nākamais mačs paredzēts 13. janvārī.

Skotijas kausa izcīņas spēlē „Hamilton” sastāvā nebija aizsarga Antona Kurakina, kuram saskaņā ar kluba vēstīto trauma. Bez Kurakina „Hamilton” cieta pamatīgu neveiksmi pret pēc spēka ceturtās līgas komandu „Annan”, zaudējot ar 1:4 un neiekļūstot kausa astotdaļfinālā.

Savukārt Kipras čempionātā „Paphos” vārtos stājās Jānis Krūmiņš, kurš palīdzēja komandai izcīnīt neizšķirtu 0:0 pret „AEL Limassol”, neskatoties uz to, ka mača pēdējo pusstundu Krūmiņa komanda pavadīja mazākumā. Kopvērtējumā „Paphos” gan saglabā priekšpēdējo vietu, taču trīs vietas augstāk esošā „AEL Limassol” ir tikai trīs punktus priekšā. Kipras čempionātā spēle šodien bija arī Pāvela Šteinbora „Nea Salamis”, kura ar 3:2 pārspēja „Ermis”, taču Šteinbors šoreiz palika rezervē. Viņa komanda saglabā sesto vietu kopvērtējumā.

Pārbaudes spēlē „Hamburger SV” sastāvā piedalījās Artjoms Rudņevs, kurš mačā pret „Ajax” devās laukumā uz maiņu 59. minūtē. HSV piedzīvoja zaudējumu ar 1:3, bet Rudņevs neizmantoja lielisku iespēju, kad viņa sitienu no tuvas distances paspēja atvairīt Nīderlandes izlases vārtsargs Jaspers Silesens. „Hamburger SV” pēc nedēļas paredzēta vēl viena pārbaudes spēle, tajā komanda tiksies ar Šveices „Young Boys”.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-01-09 22:12, pirms 9 gadiem
Kādēļ nav raksta par kaunpilno MU spēli?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-01-09 22:19, pirms 9 gadiem
Daņiil Fox rakstīja: skatos livescores izlida ar pendeli ,kas un ka tur bij ? Kads zin?
skatījos spēli no pirmās līdz pēdējai minūtei..vienā vārdā :
PAZORS!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2016-01-09 22:48, pirms 9 gadiem
Cik nu pazors, cik nē. Jāsāk pierast pie LvG stila- bumboties ap sodalaukumu sagaidot pretnieku aisargus pilnībā atpakaļ un tad mēģināt izvērpt mega kombināciju, kas parasti iestrēgst kaut kur aizsargos. Iznīcināta kreativitāte pašā saknē. Žēl...

     [+] [-]

, 2016-01-09 22:51, pirms 9 gadiem
ManUtd rakstīja: Cik nu pazors, cik nē. Jāsāk pierast pie LvG stila- bumboties ap sodalaukumu sagaidot pretnieku aisargus pilnībā atpakaļ un tad mēģināt izvērpt mega kombināciju, kas parasti iestrēgst kaut kur aizsargos. Iznīcināta kreativitāte pašā saknē. Žēl...
viens sitien vārtu rāmi 90 minūšu laikā!
tas nav pazors! Kur nu ! Un pretī bija Minhenes Bayern nevis 3līgas klubs! haha!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-09 23:10, pirms 9 gadiem
Jāņa Krūmiņa spēles momenti
https://vimeo.com/151247563

     [+] [-]

, 2016-01-09 23:13, pirms 9 gadiem
BayernM rakstīja: viens sitien vārtu rāmi 90 minūšu laikā!
tas nav pazors! Kur nu ! Un pretī bija Minhenes Bayern nevis 3līgas klubs! haha!
Pazors tas nav tāpēc, ka visi kas seko līdz jau ir apraduši un no šīs bedres ir tikai viens ceļš- augšup, jo zemāk vairs nevar.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-09 23:14, pirms 9 gadiem
Nostāv... Amatieri. Uzvārdu kropļošana sanāk daudz labāk, nekā raksti par futbolu.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-10 02:27, pirms 9 gadiem
artisnovickis rakstīja: Jāņa Krūmiņa spēles momenti
https://vimeo.com/151247563
Paldies! Pārāk daudz darba nav bijis, bet pāris labi seivi. Cerams treneri pēc šādas spēles dos iespēju turpināt sevi pierādīt.

     [+] [-]

, 2016-01-10 17:47, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Paldies! Pārāk daudz darba nav bijis, bet pāris labi seivi. Cerams treneri pēc šādas spēles dos iespēju turpināt sevi pierādīt.
pārāk daudz un par ātru atstāj tuvo stūri brīvu..