Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis Polijas titulu svin ar skaļruni, dziesmām un...lamuvārdiem pilsētas mēram

Agris Suveizda

Gutkovskis Polijas titulu svin ar skaļruni, dziesmām un...lamuvārdiem pilsētas mēram
Foto: rakow.com

Pirmoreiz vēsturē par Polijas čempionu kļuvis Čenstohovas "Rakow" futbola klubs, kas pēc divām otrajām vietām un diviem Polijas kausiem beidzot ieguvis arī valsts galveno trofeju. Ar astoņiem vārtiem titula izcīnīšanā piedalījās arī Latvijas labākais futbolists Vladislavs Gutkovskis, kurš svinību laikā gan arī uzmanību piesaistīja ne tik labā veidā - viņš publiski nolamāja pilsētas mēru par ietilpīga stadiona trūkumu, sabiedriskajā telpā saceļot lielu ažiotāžu. Latvijas izlases uzbrucējam par izteikumiem draudot naudas sods.




     [+] [-]

, 2023-05-10 08:40, pirms 11 mēnešiem
Ai, ai, jāsūta pie direktora, piezīme dienasgrāmatā jāraksta, sniegpārslu paaudzei lūpiņa dreb, apvainoja vadoni. Ja mēs dzīvotu tādā debesmannu demokrātijā kā mums stāsta ar brīvu vārdu nevis augošu totalitārismu ar vienu pareizu viedokli un Dievs nedot kritiku vadoņiem tad tā nebūtu problēma vispār, imho.