Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Pēc Kīna aiziešanas situācija ir bēdīga"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Cauņa: "Pēc Kīna aiziešanas situācija ir bēdīga"
Aleksandrs Cauņa
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Pēc galvenā trenera Kīna negaidītās aiziešanas arī manas iespējas tikt komandā ir mazas - tur valda haoss, ļoti daudz problēmu," sarunā ar eSports.lv šodien atklāja Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa, kurš aizvadījis divu nedēļu ilgu pārbaudes laiku Anglijas premjerlīgas klubā "Sunderland", bet vēl plāno trenēties ar citu angļu klubu.

"Sanāca diezgan bēdīgi... Notrenējos ar komandu gandrīz divas nedēļas, un tad bija jāiet pie galvenā trenera Kīna runāt par to, kā sevi parādīju un kas varētu notikt tālāk. Tomēr tagad viņš ir aizgājis. Runāju ar otro treneri - viņš teica, ka viss bija kārtībā, treniņos parādīju sevi labi, un obligāti sazināsies ar manu treneri ["Skonto" galveno treneri Polu Ešvortu - aut.], taču pašlaik klubā ir ļoti daudz problēmu, kas jārisina, un vispār liels haoss, visiem jādomā par kaut ko citu. Otrais treneris, ja godīgi, pats nezināja, ko teikt. Tikai solīja, ka parunās ar aģentu un treneri," sazvanīts ceļā uz lidostu, sarunā ar eSports.lv pastāstīja Aleksandrs Cauņa.

"Tagad lidošu uz Londonu un uz nepilnu nedēļu ilgu pārbaudes laiku pievienošos kādam turienes klubam. Vēl pat īsti nezinu, kuram - aģents tikai teica, ka tagad divas dienas jāpadzīvo Londonā un tad jābrauc - klubs laikam atrodas nedaudz ārpus Londonas. Palīdzēja Marians [Pahars] - caur kādu viņa aģentu vai paziņu parādījās tāda iespēja. Esot divi, trīs klubi, kuri vēlas mani pārbaudīt, bet, uz kuru tieši braukšu, nezinu. Ilgāk par nedēļu gan te nepalikšu - jau uzkrājies nogurums, jo pēc sezonas divas nedēļas notrenējos "Sunderland". Tāpat nemaz neesmu sagatavojies ilgākai palikšanai - mantas nav līdzi, nauda arī beidzas - pateicu, ka tikai uz vienu klubu."

Lūgts pastāstīt mazliet sīkāk par "Sunderland" piedzīvotajiem iespaidiem, jūtams, ka pēdējo dienu notikumi krietni iegriezuši mūsu futbolista izredzēm nostiprināties angļu klubā: "Laiks šeit bija visai auksts - tuvu nullei, tāpēc vairāk trenējāmies iekšā zālē, arī trenažieros. Tāpēc nenotika arī paredzētā pārbaudes spēle, kurā vismaz būtu iespēja sevi parādīt. Vienreiz gan sanāca patrenēties uz lielā komandas laukuma, kad tas bija uzsilis. Tomēr beigas sanāca bēdīgas - kā nekā, tieši Kīns vēlējās mani klātienē apskatīties un izlemt, vai paturēt. Redzēju klātienē arī bēdīgo komandas spēli, kad ar 1:4 tika zaudēts Boltonai.

Kīna aiziešana bija pilnībā negaidīta - viss it kā bija normāli... Jā, viņš nenāca uz treniņiem, un zvanīju savam aģentam, prasīju, kāpēc tā - kam tad es sevi parādīšu? Kā jau teicu, arī pārbaudes spēle izpalika - pirmdien bija paredzēta, bet atcēla, jo slikts treniņlaukums. Turpināju trenēties, aģents zvanīja Kīnam - viņš atbildēja, ka trenējos labi, viss kārtībā. Beigās aģents zvanīja pirms divām dienām - Kīns vairs neceļ telefonu, kaut kādas problēmas... Tad tika uzrakstīta īsziņa, ka atbildi par mani dos tikai vēlāk, jo ir kaut kādas problēmas. Atnācu uz treniņu, un komandas biedri pateica, ka Kīna te vairs nav... Bēdīgi, jo parasti pārbaudes laiks ir īsāks, bet tagad notrenējos divas nedēļas, bet izskatās, ka "Sunderland" variants līdz ar Kīna aiziešanu būs pajucis..."

"Pie pozitīvajiem momentiem varu atzīmēt, ka izdevās labi iepazīties ar ziemeļīru Deividu Hīliju. Bijām ar viņu "Fulham" [tur Cauņa uz pārbaudes laiku trenējās šogad vasarā - aut.] uz nedēļu, toreiz vienu spēli kopā spēlējām uzbrukumā. Pirmajā nedēļā, kad es biju "Sunderland", viņš bija slims, bet otrajā nedēļā šeit Hīlijs skatījās uzvārdu sarakstu, kas divās grupās trenējās, un lasīja, ka kaut kur dzirdēts uzvārds - Kauna... Tad satikāmies, viņš palīdzēja aizbraukt uz stadionu, un ar atlikušo laiku turējāmies kopā - vismaz Hīlijs palīdzēja kaut kā, tas iepriecināja."



 +13 [+] [-]

, 2008-12-05 16:32, pirms 15 gadiem
Ceru ka veiksies turpmāk Tev..
Un nostiprināties kādā anglju klubā.. vissmaz Championship limenii...
Veiksmi...
Zēl ka Kīns aizgaja
unn.. ceru ka tiks labaa klubaa.. to pelnijis ir..
Kauna
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-12-05 16:37, pirms 15 gadiem
galvenais lai sadraudzējas ar Kīnu cerams ka pamanīs ka "mazais" raujas pie kāda ietekmīga vīra sāniem
Slēpts komentārs: Laurāns

  +3 [+] [-]

, 2008-12-05 16:59, pirms 15 gadiem
Izklausās jau smuki, tikai žēl, ka kīns aizgāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-12-05 17:15, pirms 15 gadiem
"foršs" aģents, ka nezin pat pateikt, kurā klubā atradīsies

  -1 [+] [-]

, 2008-12-05 17:29, pirms 15 gadiem
FORHEROES rakstīja: Varbuut tas taa ir pienjemts, bet, nu, es nesaprotu kaa var kautkur braukt pasham nezinot kur :/
Nu varbuut saaka ar Sunderland, kaads cits agents treniņos uzmeta aci un paarliecināja savējos paņemt paspēlēt sevis.

     [+] [-]

, 2008-12-05 17:43, pirms 15 gadiem
FORHEROES rakstīja: Varbuut tas taa ir pienjemts, bet, nu, es nesaprotu kaa var kautkur braukt pasham nezinot kur :/
Dzive nav rozhu daarzs, bet Kins bez darba nepaliks un lai njem parbaudities velreiz. Bet sitas fraazes "tu sevi labi paradiji, mes ar tevi sazvaniisiemies" jau riebjas KLubs pie Londonas, hmm kurs tas varetu but?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-05 17:56, pirms 15 gadiem
Londonas futbola klubi: Chelsea, Arsenal, QPR, Charlton Athletic (Championship), Crystal Palace (Championship), Fullham, West Ham Utd, Tottenham.
Te visi:
en.wikipedia.org: Football in London - Wikipedia, the free...

     [+] [-]

, 2008-12-05 18:02, pirms 15 gadiem
Papuass rakstīja: Londonas futbola klubi: Chelsea, Arsenal, QPR, Charlton Athletic (Championship), Crystal Palace (Championship), Fullham, West Ham Utd, Tottenham.
Te visi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Football_in_London#Clubs
isteniba klubu irsamera nopietni, tapec janowel cauņam tikai to labako...
nteresanti ka butu ja cauņa speletu ar kasparu kopa

  +2 [+] [-]

, 2008-12-05 19:38, pirms 15 gadiem
Lai veicas! Gan izdosies, vismaz tik tālu nonākt jau ir sasniegums.

Kauna Bet forši kopā uzspēlēt ar Hīliju.

  +2 [+] [-]

, 2008-12-05 20:42, pirms 15 gadiem
Kontakts ar to futbola dzimteni ir.. Esmu drošs, ka Janvārī Cauņa tur būs!