Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

J.Ikaunieks ar vārtiem palīdz ''KuPS'' Somijas čempionātu sākt ar uzvaru (+video)

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

J.Ikaunieks ar vārtiem palīdz ''KuPS'' Somijas čempionātu sākt ar uzvaru (+video)
Jānis Ikaunieks. Foto: Juha Leskinen/Kuopion Palloseura

Šodien Somijas čempionātu ar panākumu sāka Jāņa Ikaunieka ''KuPS'', kura ar 2:1 pārspēja Turku ''Inter''. Ar precīzu sitienu mača piektajā minūtē izcēlās Latvijas futbolists. Polijā panākumu guva viena no līderem, Vladislava Gutkovska pārstāvētā ''Rakow''.

• Armēnijas čempionātā uzvaru svinēja Alekseja Grjaznova "Noah", kas ar 1:0 apspēlēja "Alashkert". Ar izcīnītiem 27 punktiem pēc 22 mačiem "Noah" ieņem ceturto vietu čempionātā desmit komandu konkurencē.

• Igaunijas čempionātā "Legion" vārtos stājās Ivans Baturins, ielaižot četrus vārtus pret "Kalju". "Legion" kopumā spēlē piedzīvoja neveiksmi ar 2:4. Komanda joprojām nav nopelnījusi punktus, jo pēc federācijas lēmuma tai tika atņemti četri punkti, bet piecās spēlēs tā pratusi divas reizes spēlēt neizšķirti.

• Vācijas trešajā bundeslīgā uz maiņu "Freiburg II" sastāvā devās Daniels Ontužāns, taču viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja neveiksmi ar 1:3 pret "Verl". Ontužāns spēlē iesaistījās 52. minūtē. Ar 40 punktiem 29 mačos "Freiburg II" ieņem desmito vietu 20 komandu konkurencē.

• Polijas augstākajā čempionātā uzvaru izcīnīja Vladislava Gutkovska "Rakow", kura ar 2:0 apspēlēja Poznaņas "Warta". Gutkovskis laukumā iesaistījās otrajā puslaikā 54. minūtē. "Rakow" ar 55 punktiem 27 spēlēs ieņem otro vietu čempionātā.

• Ar vārtiem Somijā izcēlās Jānis Ikaunieks, kurš ar precīzu sitienu palīdzēja "KuPS" ar 2:1 apspēlēt Turku "Inter". Ikaunieks atklāja spēles rezultāta mača piektajā minūtē. Kopumā latviešu futbolists laukumā pavadīja 82 minūtes, bet ‘’KuPS’’ prata atklāt Somijas čempionātu ar panākumu.

• Kiprā ‘’Achnas’’ rezervē palika Igors Tarasovs, kamēr viņa pārstāvētā komanda zaudētāju zarā ar 1:0 apspēlēja Nikosijas komandu. Kopumā gan ‘’Achnas’’ joprojām ir priekšpēdējā vietā jeb izkrišanas zonā.

• Slovākijas čempionātā Andreja Cigaņika ‘’Dunajska Streda’’ spēlēja neizškirti 0:0 ar ‘’Sered’’. Cigaņiks devās pamatsastāvā, darbojās aizsardzības kreisajā malā un aizvadīja visu maču. ‘’Dunajska Streda’’ ar 39 punktiem 26 spēlēs ieņem ceturto vietu čempionātā, par 21 punktu atpaliekot no līderes Bratislavas ‘’Slovan’’.