Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U17 izlases futbolisti cīnās neizšķirti ar Albāniju

Emils Ozerinskis

U17 izlases futbolisti cīnās neizšķirti ar Albāniju
Jurģis Pučinsks. Foto: LFF

Eiropas čempionāta Elites grupas kvalifikācijas kārtā Latvijas U17 izlases futbolisti cīnījās neizšķirti pret saviem Albānijas vienaudžiem, abām komandām ar vārtu guvumiem apmainoties otrajā puslaikā.

Vienā grupā ar Franciju, Šveici un Albāniju spēlējošie Latvijas U17 futbolisti tikās ar sev spēkos līdzīgāko komandu.

Pēc bezvārtu pirmā puslaika, Jurģa Pučinska trenētā komanda nonāca iedzinējos otrās spēles daļas pirmajās desmit minūtēs. Pēc Latvijas komandas izpildītās standarta situācijas, albāņi izsita bumbu no savas aizsardzības zonas. Ļoti rupju kļūdu, atspēlējot bumbu atpakaļ, pieļāva Ņikita Jemeļanovs, atļaujot pie tās tikt reaktīvu ātrumu uzņēmušajam Dejvi Duro. Albāņu futbolists ātrumā viegli apspēlēja vārtsargu Henriju Ausekli un guva vārtus par labu Albānijai.

Desmit minūtes pirms spēles izskaņas bumba nonāca laukuma kreisajā flangā pie Markusa Ivulāna, kurš aizlauzās garām pretinieku aizsargam un nonāca albāņu soda laukumā. Ivulāns veica spēcīgu sitienu no asa leņķā un panāca uz rezultāta tablo izlīdzinājumu.

Ar trīs spēlēs iegūtu vienu neizšķirtu un diviem zaudējumiem Latvijas U17 izlase EČ kvalifikācijas grupas tabulā ieņēma pēdējo ceturto vietu. Albāņiem bija pa spēkam paņemt arī punktu pret Šveici, kas Balkānu komandu ierindo augstāk par Jurģa Pučinska audzēkņiem.

     [+] [-]

, 2023-03-28 21:27, pirms 2 gadiem
Kad nav norrmāls treneris , tad nevar būt laba izlase.