Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Izlases aizsargam Sineļņikovam, visticamāk, jāizlaiž 6-8 mēneši

Agris Suveizda

Izlases aizsargam Sineļņikovam, visticamāk, jāizlaiž 6-8 mēneši
Alans Sineļņikovs Latvijas izlasē ir aizvadījis desmit spēles
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Latvijas izlases futbolists Alans Sineļņikovs nesen iedzīvojās nopietnā ceļgala savainojumā, kā dēļ viņam, Čehijas čempionāta sezona, visticamāk, ir beigusies pat nesākusies. Sineļņikovs sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja, ka pirmās prognozes ir ļoti bēdīgas – atlabšanas process ilgšot no sešiem līdz astoņiem mēnešiem.

Ostravas "Banik" vakar aizvadīja pirmo spēli pēc Čehijas čempionāta atsākšanās un ar 1:2 savā laukumā atzina čempiones Plzeņas "Viktoria" pārākumu. Šajā mačā nepiedalījās viens no "Banik" jaunieguvumiem Alans Sineļņikovs, kuram veiktajās medicīniskajās pārbaudēs piepildījās sākotnējās bažas – cietušas ceļgala krusteniskās saites un menisks.

Čehu speciālisti prognozē, ka Sineļņikovam nākšoties izlaist 6-8 mēnešus. Pats futbolists gan plānojot atgriezties Latvijā, kur vēlas uzklausīt arī Latvijas izlases ārstu viedokli. "Banik" ar 15 punktiem 17 spēlēs 16 komandu konkurencē ieņem priekšpēdējo pozīciju. Desmitā vieta gan ir tikai trīs punktu attālumā.

23 gadus vecais kreisās malas aizsargs Sineļņikovs ar Ostravas klubu janvārī parakstīja 1+1.5 gada līgumu. Iepriekš Latvijas izlases spēlētājs bija pārstāvējis tikai "Olimpu" un "Skonto", kā rindās iepriekšējā sezonā Virslīgā aizvadīja 22 spēles un guva divus vārtus. Atgādinām, ka Sineļņikovs starpsezonā "Skonto" pameta kā brīvais aģents, šo statusu pieprasot neizmaksātas algas dēļ.

  -3 [+] [-]

, 2014-02-24 19:24, pirms 10 gadiem
Labdien! Karjerai beigas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-02-24 19:33, pirms 10 gadiem
Šogad kaut kāds krustenisko saišu plīsumu bums.....Viens pēc otra kļūst par upuri gan basketbolā, gan futbolā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-02-24 19:40, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: Alanam vēl bonusā menisks
Drausmas...., tāpēc arī ir tik liels atlabšanas process, tieši domāju, kāpēc tik ilgi.

  +6 [+] [-]

, 2014-02-24 19:40, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: Alanam vēl bonusā menisks
pie krustenisko saišu plīsumiem ļoti bieži "bonusā" ir arī menisku plīsumi,jo plīstot saitēm, gadās, ka celis izlocās ne tā kā tam vajadzētu un tad jau plīst menisks.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-24 19:44, pirms 10 gadiem
Tad jau bijis labā formā, jo nereti, kad sportistam ir visi šie plīsumi, sportiskā forma mēdz būt tuvu ideāla līmenim.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-24 19:46, pirms 10 gadiem
maox rakstīja: Drausmas...., tāpēc arī ir tik liels atlabšanas process, tieši domāju, kāpēc tik ilgi.
manuprāt, tas gan atkarīgs no tā,kā dzīs saites, jo pēc meniska operācijas parasti vajadzīgi 1,5-2 mēneši un atkal var visu darīt, ja vien menisks nav pilnībā pārlūzis,bet tik nedaudz ieplīsis,jo tad bojāto meniska daļu neizņem, bet sašuj kopā un gaida,kad saaugs, kaut gan nereti pēc tādām sašūšanām aktīvi sportojot tāpat gadās,ka ar laiku tas nelaimīgais menisks saplīst "pa šuvēm"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-24 20:13, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: man liekas,ka parasti ir otrādies
Visticamāk puisis kaut ko nepareizi darījis. Ir gadījumi, kad sportists ir ļoti labā formā un nepareizas darbības spēj novest pie .......

  -1 [+] [-]

, 2014-02-24 20:28, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: Tad jau sanāk,ka Banvik treniņos Alans iedzīvojās traumā? Ja tas notiktu Skonto,tad čehu klubs viņu nemaz neparakstītu,jo medicīniskā apskate tak jāaiziet
Protams, ka tas jau Banik sastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-24 23:42, pirms 10 gadiem
maox rakstīja: Visticamāk puisis kaut ko nepareizi darījis. Ir gadījumi, kad sportists ir ļoti labā formā un nepareizas darbības spēj novest pie .......
Parasti pie vainas ir nevis sportiskā sagatavotība, bet nepareizu slodžu likšana spēlētājiem, kā rezultātā rodas muskuļu disbalanss. Lai arī trauma gūta jau Čehijā, bet pie vainas visdrīzāk ir nepilnīgi treniņi Skonto pēdējo gadu laikā. Bet nu tā ir mūsdienu sporta pamatīga problēma, ka trenējas vienveidīgi, par daudzām, it kā nevajadzīgām konkrētajam sportam, muskuļu grupām aizmirstot.

     [+] [-]

, 2014-02-25 13:50, pirms 10 gadiem
frutttto rakstīja: Tad jau sanāk,ka Banvik treniņos Alans iedzīvojās traumā? Ja tas notiktu Skonto,tad čehu klubs viņu nemaz neparakstītu,jo medicīniskā apskate tak jāaiziet
Siņeļņikovs Skonto jau nav labu laiku. 25. janvārī [tieši pirms mēneša] parakstīja līgumu ar Banik. Loģiski, ka traumu guva Banik treniņos. Rakstā pat minēts, ka viņš plānojot atgriezties LV, lai konsultētos ar izlases dakteriem.