Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Starkovs apmierināts ar izlases sniegumu, bet ne ar rezultātu

Starkovs apmierināts ar izlases sniegumu, bet ne ar rezultātu
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas futbola izlases galveno treneri Aleksandru Starkovu gandarījis viņa padoto demonstrētais sniegums trešdien notikušajā pārbaudes spēlē pret Rumāniju, taču rezultāts pēc trenera domām bijis jāsasniedz labāks.

Atgādināsim, ka Latvijas izlase trešdien izbraukumā pārbaudes spēlē ar 0:1 piekāpās rumāņiem, vienīgos vārtus ielaižot otrā puslaika sākumā no 11 metru soda sitiena atzīmes.

"Spēle bija noderīga un arī futbolisti parādīja labu sniegumu. Esmu priecīgs, ka pēc šī četru, piecu dienu gatavošanās posma spējām rast kopīgu valodu laukumā un tādai spēcīgai komandai kā Rumānija savā laukumā radās problēmas pret mums. Rezultāts gan mani neapmierina. Šāda veida mačos ir jāuzvar vai vismaz jānospēlē neizšķirts," intervijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses daļai skaidroja Starkovs.

Treneris arī uzteica vārtsargu Aleksandro Koliņko, kurš, neraugoties uz ģimenes pieaugumu, ziedojis laiku izlasei un tās vajadzībām. "Koliņko šajās dienās piedzima dēls, otrais bērns viņa ģimenē. Tas, ka šādā situācijā viņš turpināja būt kopā ar izlasi, liecina par viņa patriotismu. Domāju, ka arī spēli ar Rumāniju Koliņko aizvadīja neslikti."

Runājot par gaidāmo pasaules kausa (PK) izcīņas atlases cikla sākumu, kas startēs septembra pirmajā nedēļā, Starkovs darīja zināmu, ka Latvijas izlases sastāvu lielā mērā ietekmēs valstsvienības futbolistu darbs savos klubos. "Ceru uz šo klubu treneru solidaritāti, kuri varbūt nedaudz "pasaudzēs" vai papildus patrenēs mūsu spēlētājus. Tāpat ceru, ka nebūs jaunu savainojumu un arī patlaban traumētie futbolisti - Cauņa, Višņakovs, Rubins - spēs atkopties līdz cikla sākumam," piebilda Starkovs.

Izmantotie resursi:
lff.lv

  +4 [+] [-]

, 2008-08-22 08:32, pirms 16 gadiem
Jācer, ka Cauņa un Višņakovs būs ierindā!
Un sveicieni Koļinko, ar ģimenes pieaugumu!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-22 08:59, pirms 16 gadiem
Rubins vispāri ir jāaizmirst, lai cik tas skarbi arī neskanētu

  +2 [+] [-]

, 2008-08-22 10:44, pirms 16 gadiem
UserSupport rakstīja: Rubins vispāri ir jāaizmirst, lai cik tas skarbi arī neskanētu

Drīzāk Stepānovs jāaizmirst...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-22 10:44, pirms 16 gadiem
Galvanais tiekat finālturnīrā..

  +1 [+] [-]

, 2008-08-22 10:53, pirms 16 gadiem
Artudito rakstīja: Galvanais tiekat finālturnīrā..

Tas nu tiešām nav galvenais, pacīnīties, atņemt punktus Grieķiem, Šveiciešiem, un pārējiem, un ja nu gadās, tad.. Bet nevajadzētu tagad izlasi iespaidot un kliegt - Jums jātiek uz Āfriku u.t.t., tad nekas labs nesanāks.

     [+] [-]

, 2008-08-22 10:57, pirms 16 gadiem
UserSupport rakstīja: Rubins vispāri ir jāaizmirst, lai cik tas skarbi arī neskanētu


Kāpēc jāaizmist? Rubinam ir jauns klubs - Azerbaidžānas Inter, kas, manuprāt, ir daudz labāks par daudziem Virslīgas klubiem. Domāju, ka Rubins laukumā ies kluba pamatsastāvā, ja nu viņš rāda laba sniegumu un spēli, gūst daudz vārtu? Tad viņš vienkārši ir jāsauc atpakaļ uz izlasi. Viņš vēl mums ir noderīgs neskatoties uz vecumu.

PS Apsveicu Koļinko ar dēla piedzimšanu!

PS Spēle patiešām bija laba mūsējo izpildījumā un 11 metru soda sitienam nebija jābūt, jo pat izskatījās, ka bija pārkāpums pret vārtsargu. Ta kā tas bišku griež...

Veiksmi kvalifikācijas spēlēs!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-22 11:21, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Kāpēc jāaizmist? Rubinam ir jauns klubs - Azerbaidžānas Inter, kas, manuprāt, ir daudz labāks par daudziem Virslīgas klubiem.

Droši vien ir labāks par klubiem kā Blāzma, Jūrmala, Olimps, Vindava, Daugava, bet kopumā Azerbaidžānas futbola līgas kopējais līmenis ir zemāks nekā Latvijā. Tas ir solis atpakaļ sportiskā ziņā, bet droši vien solis uz priekšu atalgojuma ziņā.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-22 11:57, pirms 16 gadiem
1. piekrītu reikonam.
Spēli redzēju klātienē, bet tagad arī vairākas reizes noskatījos atkārtojumā to 11.m. epizodi. Nevajadzēja tur dot 11.

2. Ļoti žēl Karlsona neizmantotās izdevības!

3. Māris, diemžēl, izskatījās ļoti švaks.

4. No komandas vislabāk izsatījās Perepļotkins. Ātrs, enerģisks un ar lielu entuziasmu!

     [+] [-]

, 2008-08-22 11:59, pirms 16 gadiem
Jā un gaidīsim labus rezeltātus kvalifikācijā!

Lai veicas!

     [+] [-]

, 2008-08-22 12:29, pirms 16 gadiem
Zarinsh rakstīja: Tas nu tiešām nav galvenais, pacīnīties, atņemt punktus Grieķiem, Šveiciešiem, un pārējiem, un ja nu gadās, tad.. Bet nevajadzētu tagad izlasi iespaidot un kliegt - Jums jātiek uz Āfriku u.t.t., tad nekas labs nesanāks.

No otras puses paskaties, ja iesim uz Latvijas valstvienības spēlēm Skonto stadionā un kliegsim Latvija, Latvija, tas dos papildus spēkus mūsējiem..
Varbūt tas skan dīvaini, bet, manuprāt, mūsējiem visvairāk jāuzmanās no Izraēlas.

     [+] [-]

, 2008-08-22 12:33, pirms 16 gadiem
melnaiz rakstīja: 1. piekrītu reikonam.
Spēli redzēju klātienē, bet tagad arī vairākas reizes noskatījos atkārtojumā to 11.m. epizodi. Nevajadzēja tur dot 11.

2. Ļoti žēl Karlsona neizmantotās izdevības!

3. Māris, diemžēl, izskatījās ļoti švaks.

4. No komandas vislabāk izsatījās Perepļotkins. Ātrs, enerģisks un ar lielu entuziasmu!

nevar gribēt, ka pirmajā spēlē[Latvijā] pēc traumas saārstēšanas viņš atkal būs kaut puse no tā zelta puisēna, kāds reiz viņš bija. Ir jāpaiet laikam un ir jāiejūtās atkal komandā. Mūsu izlasei vajag izteiktu vienu līderi, bet pašalik tāds, laikam, nav..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja