Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 izlasei zūd iespēja spēlēt Elites kārtā – finālturnīrs atcelts

Rolands Eliņš

Latvijas U19 izlasei zūd iespēja spēlēt Elites kārtā – finālturnīrs atcelts
Latvijas U19 izlase. Foto: LFF

UEFA paziņojusi, ka Eiropas čempionāta finālturnīrs U19 izlasēm un atlikušās kvalifikācijas spēles netiks aizvadītas Covid-19 dēļ noteikto ierobežojumu dēļ.

Latvijas U19 izlase pagājušajā gadā uzņēma Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmās kārtas grupu un izcīnīja tiesības piedalīties Elites kārtā. Latvijas U19 izlase palika otrajā vietā grupā aiz Nīderlandes izlases, apsteidzot Moldovu un Izraēlu.

Elites kārtā piedalās 24 izlases, un Latvijas U19 izlase bija ielozēta vienā grupā ar trim spēcīgām futbola zemēm – Angliju, Dāniju un Ukrainu. Uz finālturnīru būtu tikusi tikai grupas uzvarētāja, un šādas vietas izcīnīšanai Latvijas U19 izlasei būtu sensacionāls panākums. Taču pārbaudīt spēkus šajā līmenī tomēr neizdosies, jo turnīrs atcelts.

UEFA nolēmusi atcelt gan finālturnīru, kas bija paredzēts Ziemeļīrijā, gan atlikušās kvalifikācijas spēles. Tas tiek darīts organizatorisko sarežģījumu dēļ un problemātiskās epidemioloģiskās situācijas dēļ.

Eiropas čempionāts bija paredzēts ceļazīmju sadalīšanai uz U20 Pasaules kausa izcīņu, un šajā sakarā UEFA lēmusi, ka uz šo turnīru tiks deleģētas piecas labākās izlases no UEFA ranga – Anglija, Francija, Itālija, Nīderlande un Portugāle.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/under19/news/0...

  -3 [+] [-]

, 2020-10-20 22:34, pirms 3 gadiem
Sports mirst...
Sportot ir liegts...
Atliek tik uz bāriem iet ...
😎
..

     [+] [-]

, 2020-10-21 17:43, pirms 3 gadiem
wtf?
kur LFF protests?
tas ir sportiskais princips, nevar būt, ka UEFA nolaidīsies tik zemu līdz FIBA līmenim, kur var nopirkt dalību turnīros.
Mēs varam uztaisīt burbuli, izolāciju, visu ko, lai noritētu turnīrs pēc labākajiem UEFA standartiem!!!