Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gruzijas treneris Vaiss: "Šī bija labākā spēle manā vadībā"

Rolands Eliņš

Gruzijas treneris Vaiss: "Šī bija labākā spēle manā vadībā"
Vladimirs Vaiss. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Miksu Pātelainens preses konferencē pēc zaudējuma Gruzijai uzrunu medijiem neveica, bet aicināja uzreiz ķerties pie jautājumiem, un atbildēs uz tiem viņš atzina, ka šis bijis sāpīgs vakars. Savukārt Gruzijas treneris Vladimīrs Vaiss no gruzīnu žurnālistiem preses konferencē saņēma tikai apsveikumu.

„Abu komandu līmenī ir redzama klases atšķirība,” norādīja Miksu Pātelainens. „Par to nav jautājumu. Gruzijai ir izcili spēlētāji, kas veic precīzas pirmās piespēles, gūst vārtus, ja ir iespēja. Man patīk, kā viņi spēlē. Lai izvairītos no šādiem ielaistajiem vārtiem, jābūt disciplinētākiem. Šodien slikti nospēlējām pussargu līnijā, pēc viņu kļūdām ielaidām pirmos divus vārtus, trešie bija pretuzbrukumā. Bet no šiem vārtiem mācīsimies.”

„Šis ir sāpīgs vakars,” atzina somu treneris. „Tomēr bija arī pozitīvie brīži - redzēju ātrumu, bija laba saspēle un spēlētāji ne uz brīdi nenolaida galvas, neskatoties uz rezultātu. Neesam ne tuvu tam, kur gribam būt, bet katrā spēlē progresējam. Ir redzamas pozitīvās pazīmes. Piemēram, piespēles uz priekšu, tomēr tāpat daudz par biežu izvēlējāmies atdot drošu piespēli uz aizmuguri.”

„Priecājos par visu gruzīnu tautu, puišiem, vadību, paldies federācijai, kas man uzticējās, lai es aizvestu izlasi līdz pirmajai vietai grupā,” preses konferencē teica Vladimīrs Vaiss. „Šis ir tikai pirmais solis, mūs vēl gaida darbs. Ir iespēja nokļūt Eiropas čempionātā. Tagad jācenšas atlikušajās divās spēlēs tikt pie vēl vairāk punktiem, jo reitinga uzvarētāji tiks pie vietas ceturtajā grozā Eiropas čempionāta kvalifikācijas izlozē. Spēlē ar Latviju parādījām labāko sniegumu manā vadībā. Šodien esmu laimīgs cilvēks.”

Gruzīnu žurnālisti brīdī, kad viņiem tika dota iespēja uzdot jautājumus, kopīgi paziņoja, ka to nedarīs. Uz Rīgu atbraukušie Gruzijas mediju pārstāvji par to bija vienojušies pirms spēles, proti, ja Gruzija uzvarēs, tad jautājumu vietā trenerim preses konferencē tiks nodots tikai apsveikums, kas arī tika darīts.

„Kad atbraucu uz Gruziju, dažreiz nebija viegli atbildēt uz jautājumiem, tomēr cilvēki Gruzijā ļoti mīl futbolu. Darba gan vēl ir daudz, turpināsim strādāt. Esam veikuši maziņu soli uz priekšu,” norādīja Vaiss.

     [+] [-]

, 2018-10-17 00:50, pirms 6 gadiem
vienīgais pozitīvais ir, ka uz spēli nāk līdzjūtēji, lai skatītos kā kucēni dabon 0:3 pa pakaļu... OK vēl tas, ka Vaņins nav pateicis atā izlasei..

Vairāk neko pozitīvu neredzēju...tas, ka ''profesionāļi'' spēj atdot dažas piespēles,tas nav pozitīvi, bet bēdīgi...Mēs spēlējām pret Gruziju nevis Spāniju, Franciju vai Vāciju... viņi otro puslaiku pat neiespringa, vnk spēlējās ar mums, ļaudami nedaudz arī saspēlēties un par to nav jāpriecājas

     [+] [-]

, 2018-10-17 00:57, pirms 6 gadiem
Vaņina pendele ++
Taxify reklāma 25 min +++++
Dāžas labas kombenes 50-20 m no vārtiem +

Pārējais bēdīgi
Miksu, taisi eksperimentu un uz Andoru ved jaunekļus.

     [+] [-]

, 2018-10-17 03:34, pirms 6 gadiem
Starkova teksti. Gorkšs, vilki, lapsas, pekonens, bet spēlē absolūti nekādas izmaiņas.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-17 04:01, pirms 6 gadiem
Savas pozīcijas cīņā pret Andoru ir izdevies uzlabot. Andora zaudēja ar 0:4, mēs tikai ar 0:3! Tas nozīmē, ka neizšķirta gadījumā atbildes spēlē Latvija varētu garantēt trešo vietu grupā!

Jaunekļi pret Andoru ir laba doma. Tie tikko jau nospēlēja 0:0 pret Andoras jaunekļiem. Tādi jaunekļi kā Zemļinskis, aizsargs Stepanovs un Koļinko ļoti noderētu, lai cementētu aizsardzību.