Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 futbolisti Attīstības kausa turnīra noslēgumā kapitulē ukraiņiem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas U17 futbolisti Attīstības kausa turnīra noslēgumā kapitulē ukraiņiem
Latvijas U17 izlases futbolisti. Foto: LFF

Slovākijā notikušo UEFA Attīstības kausa turnīru neveiksmīgi noslēdza Jurģa Pučinska vadītā Latvijas U17 futbola izlase, kas kapitulēja (0:4) vienaudžiem no Ukrainas.

Pēc iepriekšējās turnīra spēles vietu Latvijas izlases sākumsastāvā bija saglabājuši četri spēlētāji, bet kopumā visos trīs turnīra mačos starta vienpadsmitniekā devās Rodžers Krasts, Rūdolfs Kļavinskis un Roberts Kukulis.

Iedzinējos Latvijas izlase nonāca spēles 16. minūtē, bet 54. un 62. minūtē Ukrainas jaunieši guva vēl pa vieniem vārtiem. Ceturto reizi pretinieki bija precīzi pašās spēles izskaņā.

Latvijas jaunieši turnīra ievadā trešdien ar 2:4 piekāpās Īrijai, bet piektdien pēc 0:0 neizšķirta pēcspēles 11 metru sitienos pārspēja Slovākiju. Ukraiņi iepriekš pēc 1:1 neizšķirta pēcspēles sitienos piekāpās Slovākijai un ar 1:3 atzina Īrijas pārākumu.

Galvenais treneris Pučinsks šoreiz sastāvā bija pulcējis spēlētājus no desmit pašmāju klubiem, Nīderlandes un Spānijas.

Gatavošanos 2024. gada Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas pirmās kārtas spēlēm šī vecuma Latvijas izlase sāka ar treniņnometni janvārī. Septembra un oktobra mijā atlases sacensībās Latvijas jaunieši Moldovā tiksies ar mājiniekiem, kā arī Zviedrijas un Polijas U17 izlasēm.

Latvijas U17 futbola valstsvienības sastāvs UEFA Attīstības turnīrā

Vārtsargi: Jānis Kristers Biščuhis ("JDFS Alberts"), Krists Pļaviņš ("Metta");
Aizsargi: Mārtiņš Bērziņš ("Academ"), Artjoms Černovs, Ričards Janišs (abi - "Riga"), Rodžers Krasts ("Valmiera"), Matīss Siliņš, Dominiks Romenskis (abi - "Metta"), Aleksandrs Molotkovs ("Daugavpils");
Pussargi: Krišjānis Rupeiks ("Liepājas FS"), Ādams Dreimanis ("Jelgava"), Rūdolfs Kļavinskis ("Metta"), Roberts Kukulis ("Super Nova"), Emīls Sprukts ("Roda", Nīderlande), Ratmirs Trifonovs, Aleksandrs Zahars (abi - "Riga"), Maksims Kopilovs ("Daugavpils"), Helvijs Joksts ("Tukums 2000");
Uzbrucēji: Kristaps Mosāns ("Metta"), Jegors Poskrjobiševs ("Riga"), Adrians Muraška ("Badalona", Spānija).

Izmantotie avoti:
https://lff.lv/zinas/15828/zaudejum...

     [+] [-]

, 2023-05-15 21:47, pirms 11 mēnešiem
Kāds treneris, tāds rezultāts.....