Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Dubra par Covid-19 pozitīvo testu un izlases problēmām uzbrukumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters
Latviešu aizsargs Kaspars Dubra, kurš šajā sezonā pārstāv Ukrainas klubu ''Oleksandriya'' un nedēļas sākumā saņēma ziņas par pozitīvām Covid-19 analīzēm, tādējādi nevarot palīdzēt Latvijas izlasei UEFA Nāciju līgas spēlēs pret Fēru salām un Maltu, intervijā ''Futbolbumbas'' pastāstīja vairāk par Covid-19 slimības simptomiem un uzsvēra, ka uzbrukumā pārāk maz riskējam.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2020-10-12 11:41, pirms 4 gadiem
Sakarīga intervija.Un arī Kaspars neko tukšu nemuld,bet saka tā,kā šobrīd ir.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-12 14:34, pirms 4 gadiem
Kapars pateica to, ko es nedzirdu Latvijā nevienu sakām - individuālā meistarība šodien ir viss. Taktikā visi ir pietiekami spēcīgi, līdz ar ko tikai ar individuāli spilgti spēli var uztaisīt rezultātu.

Bet mums pat sastāvā netiek ņemti, da ko - netiek ņemti... pat netiek izskatīti tādi spēlētāji kā Kara, kuri var saasināt spēli. Man kā līdzjutējam vienalga, kāds viņam raksturs, man vajag lai prot kaut ko laukumā. Bet mums uzbrukumā spēlē Cigaņiks, kas pēc definīcijas nevar neko saasināt.

Un Šabala netiek izskatīts, kaut ir rezultatīvākais šīs paaudzes futbolists, spēlētājs, kurš uzbrukumā piedod spēku un arī rezultātu. Man patīk daudz kas, ko Dainis dara, bet ka šos divus spēlētājus pat neizskata un nedod viņiem iespējas ieskrieties - nu tā ir cūcība. Izlasē nevajag "uz papīra" labus uzbucējus (Gutkovskis, agrāk Rudņev), vajag tos, kas sit iekšā.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-12 14:48, pirms 4 gadiem
Tāpat esmu pārliecināts, ka visi uzbrucēji, kas mums te grozās pa izlasi - Gutkovskis, Uldriķis, Krollis - ja viņi būtu nevis vienīgie, bet otrs uzbrucējs būtu blakus, viņi savas iespējas atrastu, kaut ko iekšā arī sāktu sist un tā pārliecība augtu. Kam tad der tā Nāciju līga, ja ne pārliecības audzēšanai. Bet mēs spēlējam ar vienu uzbrucēju, kas ir nepārtrauktu trīs, četru aizsargu ielenkumā un ne jau mūsu pussargi ir tie, kas spētu šīs aizsargu rindas izretināt, ja neskaita dažus izņēmumus, kur Ikaunieks vai Ķigurs kaut ko mēģina.

     [+] [-]

, 2020-10-12 17:30, pirms 4 gadiem
andvolk, jagaida kad šis treneris paaugsies un pieņemsies prātiņā.Diemžēl laiks pa tukšo......Sagaidāmas tikai atpalicēju grandu cīņas .Labi , ka pašā laika var sekot meistarīgo komandu spēlēm , kuras vada zinoši treneri.