Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U18 izlase zaudē cerības cīnīties par uzvaru Granatkina piemiņas turnīrā

U18 izlase zaudē cerības cīnīties par uzvaru Granatkina piemiņas turnīrā
Vladimirs Babičevs
Foto: www.lff.lv

Valentīna Granatkina piemiņas turnīrā Latvijas U18 izlase rīt cīnīsies par otro vietu grupā, jo šodien B grupas spēlē Baltkrievija nodrošināja pirmo vietu.

Vakar Vladimira Babičeva trenētā Latvijas U18 izlase Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā ar zaudējumu sāka dalību Granatkina piemiņas turnīrā, ar 1:2 piekāpjoties Baltkrievijas vienaudžiem. Vienīgos vārtus Latvijas labā guva Devids Dobrecovs, kurš bija precīzs arī pārbaudes spēlē pret Lietuvu (1:0) pirms turnīra sākuma.

Šodien Baltkrievija ar 2:0 pārspēja Igauniju, līdz ar to nodrošināja pirmo vietu B grupā. Baltkrievi turpinās cīņu par turnīra medaļām (kopumā piedalās 18 komandas), savukārt Latvija un Igaunija centīsies tikt pie septītās vietas.

Rīt abas Baltijas izlases aizvadīs savstarpējo spēli. Lai ieņemtu otro vietu B grupā, Latvijai pietiks ar neizšķirtu. 6. janvārī turnīrā būs atpūtas diena, bet Latvijai nākamais mačs pēc rītdienas būs 8. janvārī (neatkarīgi no Igaunijas spēles rezultāta). Pretī stāsies Slovēnijas, Bulgārijas vai Kazahstānas vienaudži.

Izmantotie resursi:
Мемориал Валентина Гранаткина / Valentin...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja