Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kasano: ''Nevaru taču pielikt pistoli pie Lipi deniņiem''

Kasano: ''Nevaru taču pielikt pistoli pie Lipi deniņiem''
Antonio Kasano
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Sampdoria'' uzbrucējs Antonio Kasano atklājis, ka vairs īpaši nepārdzīvo par to, ka Itālijas izlases galvenais treneris Marčello Lipi joprojām neaicina viņu pārstāvēt savu valstsvienību.

Kopš Lipi atgriezās pie Itālijas stūres pērnā gada jūnijā, Kassano vēl nav ticis iekļauts komandas sastāvā. Skandalozais futbolists jau pagājušā gada beigās atzina, ka jau ir atmetis visas cerības vēlreiz uzspēlēt izlasē viņa vadībā. ''Manuprāt, pastāv ļoti maza iespējamība, ka es atgriezīšos izlases sastāvā. Es nezinu iemeslu. Varbūt Itālijai ir spēcīgāki spēlētāji nekā es, bet es apšaubu, ka ar Lipi pie Itālijas izlases stūres es spēlēšu Azurri sastāvā,'' toreiz sacīja Kasano.

Nesen bijušais ''AS Roma'' un ''Real Madrid'' spēlētājs atklāja, ka vairs īpaši nepārdzīvo, ka viņam joprojām netiek dota iespēja pierādīt sevi izlases rindās. ''Vai kādreiz atgriezīšos izlasē? Šo jautājumu man uzdod ļoti bieži. Galvenais treneris ir Lipi un tikai viņš izlemj, kuram jāspēlē. Es taču nevaru pielikt pistoli pie Lipi deniņiem un teikt, lai ņem mani izlasē. Personīgi es esmu vienmēr gatavs, jo allaž cenšos demonstrēt savu labāko sniegumu,'' sacīja Kasano.

Itālijas izlases rindās Kasano debitēja 2003. gadā un kopumā savu valstsvienību pārstāvējis, aizvadot 15 spēles un gūstot trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
sport.sky.it

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 18:35, pirms 15 gadiem
Par jaunības kļūdām jāmaksā.Tagad gan vairs tā nelecas ar treneriem un saviem komandas biedriem bet tas protams tāpēc ka kļuvis vecāks un gudrāks.Šajā gadījumā saku ka Lipi vajadzētu uzaicināt.Kasano ja kas ir 3 vārti šosezon pa visiem turnīriem,partnerim uzbrukumā Pacīni 4-viela pārdomām.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 18:51, pirms 15 gadiem
protams izcils spēlētājs, bez šaubām, bet raksturs, tas arī ir noteicošais faktors kāpēc Kasano tiek ignorēts. slikta reputācija. viņš tiešām prot sajaukt gaisotni gan laukumā, gan arī visā komandā, un tieši tādēļ arī Lipi viņu neņem, klimata uzturēšanai. Kasano varēja būt viss, bet pats visu arī noraka, diemžēl.

  +4 [+] [-]

, 2009-08-31 19:31, pirms 15 gadiem
"Es taču nevaru pielikt pistoli pie Lipi deniņiem un teikt, lai ņem mani izlasē."

varbūt vajag pamēģināt?

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 19:39, pirms 15 gadiem
Kasano izlasei ir nepieciešams. Viņa dzirkts un kreativitāte ir tieši tas, kas tagad azzuri pietrūkst. Es domāju viņa raksturam var pievērt acis, nav jau tik traki vairs.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 19:39, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: "Es taču nevaru pielikt pistoli pie Lipi deniņiem un teikt, lai ņem mani izlasē."

varbūt vajag pamēģināt?
Kasano raksturs pāris gadus atpakaļ un mierīgi.

  -2 [+] [-]

, 2009-08-31 19:49, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Kasano izlasei ir nepieciešams. Viņa dzirkts un kreativitāte ir tieši tas, kas tagad azzuri pietrūkst. Es domāju viņa raksturam var pievērt acis, nav jau tik traki vairs.
Ko tad, lai saka Mikoli, kurš vispār ir vienīgais īstais trequarista, kurš ir vitāli nepieciešams izlasei. Kasano drīzāk atvilktais uzbrucējs.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 20:57, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Ko tad, lai saka Mikoli, kurš vispār ir vienīgais īstais trequarista, kurš ir vitāli nepieciešams izlasei. Kasano drīzāk atvilktais uzbrucējs.
Es neapšaubu, ka viņš ir spēlējis kā trekvartista, bet 1. kārtā un vakar spēlēja smailē. Interesanti, kāpēc Dzenga neredz viņā trekvartistu un neizmanto garo Kavani kā target man?
Izskatās arī, ka Mikoli bik arī liekais svars ir.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 22:17, pirms 15 gadiem
Būs tomēr jāpieliek tā pistole pie galvas

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 23:18, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Kasano izlasei ir nepieciešams. Viņa dzirkts un kreativitāte ir tieši tas, kas tagad azzuri pietrūkst. Es domāju viņa raksturam var pievērt acis, nav jau tik traki vairs.
bet nu tas ir Lipi... viņam vienalga par progresu.

un jā, personīgi es nesaprotu kāpēc tiek ignorēts Mikoli, kas vēl viņam jāizdara, lai viņš tiktu izlasē. tiešām, ja nav Kasano, tad Mikoli jābūt.