Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

DĀR treneris Pareira atkāpies

DĀR treneris Pareira atkāpies
Alberto Pareira pēc paziņošanas
par atkāpšanos
Foto: AP

Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) futbola izlases galvenais treneris brazīlietis Alberto Pareira pēc 16 pavadītajiem mēnešiem amatā paziņojis par savu atkāpšanos, lai varētu atgriezties Brazīlijā un palīdzēt savai sievai, kura smagi slimo.

Bijušais Brazīlijas izlases treneris DĀR izlasi sāka vadīt 2007. gadā. Viņš bija šīs izlases 14. treneris 15 gadu laikā.
DĀR Futbola Federācijā ir iestājies neliels apjukums, jo, cik zināms, nākamais Pasaules čempionāts tiks aizvadīts tieši šajā valstī un mājinieki tagad ir palikuši bez galvenā trenera.

Lai arī kā Pareira gribētu palikt un turpināt darbu, viņš to vienkārši nevar.
''Es esmu vajadzīgs manai ģimenei, it īpaši savai sievai. Man ir jābūt viņai blakus. Pēc 36 gadus ilgas kopdzīves, es nevaru viņai pateikt Nē'', preses konferencē sacīja 65 gadus vecais treneris.

''Pareira ir dilemmas priekšā, ģimenes dilemmas.. Viņa sievas veselības stāvoklis diemžēl ar katru dienu pasliktinās'', piebilda DĀR Futbola Federācijas prezidents Molefi Olifants.

Kurš treneris stāsies Pareiras vietā, pagaidām nav zināms.

Atgādināsim, ka 1994. gadā, vadot Brazīlijas izlasi, Pareira triumfēja Pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2008-04-23 11:16, pirms 16 gadiem
Nu šito jau vakar no rīta pa Eirosport teica! Skumīgi ka tā! Bet ģimene svarīgāka!

     [+] [-]

, 2008-04-23 20:43, pirms 16 gadiem
Banzai rakstīja: Nu šito jau vakar no rīta pa Eirosport teica! Skumīgi ka tā! Bet ģimene svarīgāka!


piekrītu, žēl!