Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Spāņu talantam Gavi nopietnas ceļgala traumas dēļ sezona noslēgusies

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Spāņu talantam Gavi nopietnas ceļgala traumas dēļ sezona noslēgusies
Gavi. Foto: Reuters/Scanpix

19 gadus vecais Spānijas futbola talantam Gavi ceļgala traumas dēļ sezona noslēgusies priekšlaicīgi, pavēstījusi viņa pārstāvētā komanda ''Barcelona''.

Pussargs ceļgala traumā iedzīvojās izlašu pārtraukumā, Spānijas rindās aizvadot ''Euro 2024'' kvalifikācijas spēli pret Gruziju. Cīņas 25. minūtē Gavi gūtā savainojuma dēļ tika nomainīts.

Medicīniskajās pārbaudēs talantīgajam spāņu futbolistam konstatēts labā ceļgala krustenisko saišu plīsums, kā arī meniska savainojums.

Traumas dēļ Gavi šajā sezonā laukumā vairs neatgriezīsies, izlaižot no septiņiem līdz deviņiem mēnešiem. Kā ziņo prominentais itāļu apskatnieks Fabricio Romano, savainojuma dēļ Gavi, visticamāk, nāksies izlaist arī ''Euro 2024'' finālturnīru, kas nākamā gada vasarā no 14. jūnija līdz 14. jūlijam norisināsies Vācijā.

Spānijas izlase kvalifikācijas cikla astoņās spēlēs izcīnīja 21 punktu un triumfēja A apakšgrupā.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...

     [+] [-]

, 2023-11-20 15:18, pirms 11 mēnešiem
Valdža Valters vēl nav kko par Spānijas jaunatnes sistēmu iekomentējis?

  -1 [+] [-]

, 2023-11-20 15:34, pirms 11 mēnešiem
Bāc,ienīstu izlases pauzes,kā notiek,tā kāds salaužas.

     [+] [-]

, 2023-11-20 16:52, pirms 11 mēnešiem
''Izcils'' izlašu logs Real un Barcai.
Gavi sarauj visu ko var saraut.Vinijs sačakarē muskuli un atkal vismaz uz 2 mēneši ārā. Kamavinga arī sarauj saiti,bet vismaz par laimi tā ir tā kuru sarāva žagars un nav trešais ACL kādam no komandas

     [+] [-]

, 2023-11-20 16:59, pirms 11 mēnešiem
turklaat spaanjiem absoluuti bezjeedziiga speele. shis pats treneris izsauca Pedri uz olimpiaadi, un paarpuules rezultaatus redzam jau otro sezonu, tagad sachakareeja arii otru Barcas jaunieti.

     [+] [-]

, 2023-11-20 17:36, pirms 11 mēnešiem
Tās traumas paliek kaut kas ārprātīgs. Šodien redzēju statistiku, ka premjerlīgā, vidēji komandā ir 9.8 traumas jau šobrīd. No sezonas sākuma 196 pavisam kopā. Ņūkāslā un Mančestras United ir katrā pa 14.
Varbūt, tiešām, tas spēļu grafiks sāk palikt par smagu? Pārāk daudz nesvarīgu spēļu, visi šie superkausi, Nāciju Līga, kas it kā aizvieto draudzības spēles, kuras tā pat tiek spēlētas. Šeit gan es nesaku, ka tādejādi traumu nebūtu. Varbūt, FIFA ir laiks pārskatīt, dažu spēļu nozīmību.

     [+] [-]

, 2023-11-20 23:49, pirms 11 mēnešiem
Jā, te vienkārši nav vārdu.. Gavi mūsu motors, kopumā ņemot - labākais spēlētājs šosezon… Ļoti žēl… Galvenais lai spēj atgriezties līmenī, jo daudzi to nespēj, bet Gavi ir divas sirdis (vismaz) tā ka vajadzētu būt ok!

Izlases atlases spēles tas tiešām ir murgs, sākot ar to, ka izsit parasti no formas komandu, tad vēl savainojumus patstāvīgi “dāvina”