Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Septembra sākumā Ukrainas U21 izlase Rīgā aizvadīs EČ kvalifikācijas spēli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Septembra sākumā Ukrainas U21 izlase Rīgā aizvadīs EČ kvalifikācijas spēli
LNK Sporta parks. Foto: FK RFS

Ukrainas Futbola asociācija paziņojusi, ka 6. septembrī gaidāmā 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēle pret Serbiju notiks Rīgā, LNK Sporta parkā. Ukraiņi līdzšinējās sešās kvalifikācijas spēlēs izcīnījuši uzvaras.

Kā ziņo Ukrainas Futbola asociācija un vēlāk arī Latvijas Futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko, tad šī gada 6. septembrī Ukrainas U21 izlase Rīgā aizvadīs 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli pret Serbiju. Mačs norisināsies LNK Sporta parkā plkst. 19:00.

Ukrainas U21 izlase pirmajās sešās spēlēs uzvarējusi un tādējādi ar 18 punktiem F grupā ieņem pirmo vietu. Ukraiņi kvalifikācijā līdz šim divas reizes uzvarējusi Luksemburgu (3:0 un 4:0), kā arī Azerbaidžānu (1:0, 3:0), kā arī pa reizei Angliju (3:2) un Ziemeļīriju (1:0).

Pretiniece 6. septembrī Serbija līdzšinējās septiņās spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus, guvusi trīs uzvaras un reizi spēlējusi neizšķirti. Desmit punkti ierindo to trešajā vietā F grupā. No katras grupas automātiski 2025. gada Eiropas čempionātā iekļūs uzvarētāja, kā arī trīs labākās otro vietu ieguvējas. Pārējās sešas otro vietu ieguvējas ''play-off'' kārtā sadalīs pēdējās trīs vietas turnīrā.