Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kapello: "Turpināšu eksperimentēt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kapello: "Turpināšu eksperimentēt"
Fabio Kapello
Foto: AP

Anglijas futbola izlases galvenais treneris itālis Fabio Kapello paziņojis, ka nākamajās pārbaudes spēlēs viņš izmantos plašu spēlētāju loku, lai pārbaudītu visus izlases kandidātus.

Anglijas izlase ļoti veiksmīgi uzsākusi 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīru, četrās spēlēs izcīnot četras uzvaras. Tajā liels nopelns ir komandas trenerim Kapello, kurš nolēmis neatteikties no savas taktikas pārbaudes spēlēs pārbaudīt plašu spēlētāju loku:

"Es daudz eksperimentēju pārbaudes spēlēs. Tieši tam tās arī ir domātas. Es eksperimentēju, lai noteiktu starta vienpadsmitnieku, komandas taktiku, kā arī daudz ko citu. Nākamajās trijās spēlēs es turpināšu eksperimentēt gan pret Vāciju, gan Spāniju, gan Slovākiju.

Man vajag spēlētājus, kuri ir pārliecināti par sevi, spēlētājus, kuri spēlē ar lielo izlasi, tādēļ es turpināšu eksperimentēt. Es zinu daudzus spēlētājus, visus, kuri spēlē Anglijā. Daudzi šobrīd ir savainoti, bet daudzi var tikt iekļauti komandā uz nākamajām spēlēm. Pirms nākamās spēles pret Vāciju centīšos sameklēt vēl vairākus jaunus spēlētājus."

Nākamo spēli 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas 6. grupā Anglija aizvadīs 1. aprīlī, tiekoties ar Ukrainas futbolistiem.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-17 17:35, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: a kapēc vinju vajag?
iedod labu pamatojumu>!
England 5 Germany 1,
Michael Owen is number one

     [+] [-]

, 2008-10-17 20:02, pirms 16 gadiem
krissz rakstīja: England 5 Germany 1,
Tas bija pirms cik gadiem?