Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rūtli pagarina līgumu ar Igaunijas futbola izlasi

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Rūtli pagarina līgumu ar Igaunijas futbola izlasi
Tarmo Rūtli
Foto: ERR SPORT

Igaunijas Futbola asociācija (EJL) nolēmusi līdz 2011. gadam pagarināt līgumu ar vīriešu izlases galveno treneri Tarmo Rūtli.

55 gadus vecais igauņu speciālists Tarmo Rūtli Igaunijas futbola izlases galvenā trenera amatā stājās 2007. gadā, nomainot dāni Vigo Jensenu. Iepriekšējais Rūtli līgums būtu beidzies šī gada beigās. Paralēli darbam izlasē Rūtli trenē vienu no Igaunijas spēcīgākajām komandām FC "Flora Tallinn", un savulaik pats nopietni spēlējis futbolu vairākās igauņu augstāko līgu komandās.

"Federācija nolēmusi turpināt sadarbību ar speciālistu Tarmo Rūtli, piedāvājot trenerim jaunu divu gadu līgumu līdz 2011. gadam. Komandas demonstrētais sniegums pēdējā spēlē pret Brazīlijas izlasi, kā arī uzvara pār Armēniju un neizšķirts pret Portugāli un Turciju ir parādījis, ka izlase ir jauna un spējīga progresēt," izteicās EJL prezidents Aivars Polaks.

Atgādinām, ka Igaunijas valstsvienība Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra 5. apakšgrupā ar sešās spēlēs izcīnītiem pieciem punktiem ieņem 5. vietu, apsteidzot vienīgi Armēniju. FIFA rangā Igaunija ierindojas 112. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
balticleague.com

  -1 [+] [-]

, 2009-08-17 07:31, pirms 15 gadiem
Jaa,vel Braziiljiem zaudeets 0:1 (Igaunjiem tas ir 1:0) skaidrs! Naakamie peramie zeeni bus argentiiniesi un pec tam pasaules izlase