Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Turcija zaudē Azerbaidžānā, Ziemeļīrija neuzvar Fēru salās

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Turcija zaudē Azerbaidžānā, Ziemeļīrija neuzvar Fēru salās
Gūss Hidinks
Foto: AP/Scanpix

Noslēgušās pirmās trīs spēles "Euro2012" kvalifikācijas turnīrā un divās no tām fiksēti pārsteidzoši rezultāti. A grupā Azerbaidžāna sagādāja zaudējumu Turcijai (1:0), bet C grupā lieliski ciklu sākusī Ziemeļīrija viesos netika galā ar Fēru salu komandu - 1:1.

A grupā Azerbaidžānā plāni klājās Gūsam Hidinkam un viņa vadītajai Turcijas izlasei. Turki uz Baku devās pēc drošiem trim punktiem, taču 39. minūtē Rašads Sadigovs (vienības kapteinis un aizsargs) iesita Azerbaidžānas labā un pārtraukumā komandas devās pie 1:0 mājinieku labā. 2. puslaikā Turcijas izlasei tā arī neizdevās iekarot mājinieku vārtus, un Azerbaidžāna visai negaidīti triumfēja ar 1:0. Tas vēl vairāk atvieglo Vācijas uzdevumu uzvarēt A grupā, tāpat noteikti priecīgi par šādu turku klupienu ir viņu konkurenti austrieši.

B grupā Armēnija pēc spēcīgās Slovākijas uzveikšanas (3:1) turpināja veiksmīgi arī šodien, jau pirmajās 33 minūtēs sasitot trīs bumbas Andoras vārtos (3:0). Cīņa noslēdzās ar 4:0 armēņu labā.

C grupā daudzsološi ciklu iesāka Ziemeļīrija (uzvara Slovēnijā, neizšķirts mājās ar Itāliju), bet Fēru salās radās problēmas - pēc 1. puslaika 0:0. Vēl vairāk - 60. minūtē dāņu līgā spēlējošais Kristians Holsts izvirzīja vadībā Fēru salas! Ja pret Igauniju mazās valstiņas futbolisti nenosargāja pat punktu (no 1:0 kompensācijas laikā ielaisti divi vārti un rezultātā zaudējums 1:2), tad pret ziemeļīriem vismaz pie neizšķirta tikt izdevās. Ziemeļīrijas izlase 76. minūtē panāca izlīdzinājumu, un mačs noslēdzās 1:1. Šāds iznākums noteikti priecē Igauniju, tomēr mūsu ziemeļu kaimiņiem galvenais ir pašiem šovakar nospēlēt veiksmīgi Tallinā ar Slovēniju.

  +9 [+] [-]

, 2010-10-12 20:02, pirms 14 gadiem
visi taisa sensācijas izņemot Latviju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-10-12 21:35, pirms 14 gadiem
Janyks rakstīja: Man pat skauzh!
Skaudība ir slikta īpašība, tādi cilvēki ir nožēlojami.

     [+] [-]

, 2010-10-12 22:39, pirms 14 gadiem
Lēnie Estiņi..,mierīgi visus apspēlē..+ viņiem..!