Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bikejam būs jāizlaiž fināls

Bikejam būs jāizlaiž fināls
Andre Bikejs tūlīt saņems sarkano kartiņu.
Foto: AP

Kamerūnas futbola izlases spēlētājam Andre Bikejam par nesportisku uzvedību pret vienu no medicīniskā personāla cilvēkiem, būs jāizlaiž Āfrikas Nāciju Kausa finālspēle pret Ēģiptes valstsvienību.

Jau informējām, ka Kamerūnas futbola izlase, pateicoties Alēna Nkongas gūtajiem vārtiem, iekļuva Āfrikas Nāciju Kausa finālā, kur tai svētdien pretī stāsies "faraoni" jeb Ēģiptes futbolisti. Taču Kamerūnas izlasei nāksies iztikt bez Bikeja, kurš par nesavaldīgu un nesportisku rīcību pret vienu no medicīniskā personāla cilvēkiem nopelnīja sarkano kartīti.

Spēles beigās Songs saskrējās ar Ganas izlases uzbrucēju Junioru Agogo un ar savu vārtsargu. Par cik trieciens bija spēcīgs, spēles galvenais tiesnesis nolēma talkā saukt medicīnisko personālu. Nedaudz vēlāk starp Kamerūnas medicīnisko personālu un spēles tiesnešiem izcēlās neliels strīds par to, kur tika nogāzts Songs. Taču strīds tika apturēt pēc tam, kad Bikejs pieskrēja pie viena no medicīniskā personāla darbinieka un nogrūda to zemē.

23 gadus vecais spēlētājs, kurš ikdienā spēlē Anglijas Premjerlīgas klubā ''Reading'', pēc minētā incidenta tika apmētāts ar pudelēm. Lai tiktu spēlētājiem paredzētajā tunelī, viņam nācās izmantot policijas palīdzību. Visticamāk, ka spēlētājs paliks izlasē un atbalstīs komandu finālspēlē, kaut arī viņš tiek gaidīts atpakaļ klubā, kur jau svētdien ''Reading'' komanda tiksies ar ''Everton''.

Kā uzskata ''Reading'' komandas galvenais treneris Stīvs Kopels, tad šis muļķīgais izgājiens spēlētājam ļoti sāpēs. ''Viņam tas sāpēs. Spēlēt visās spēlēs, bet izlaist finālu – tas sāp.'' Savukārt ''Reading'' komandas spēlētājs Ibrahims Sonka aizstāv Bikeju. ''Viņu vienkārši pagrūda pirmo'' īsi un kodolīgi saka Sonka.

Jāatzīmē, ka šī visā turnīrā bija tikai trešā sarkanā kartīte.





Izmantotie resursi:
www.bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-09 00:53, pirms 17 gadiem
shitas toch bija tizli no tik profesionaala futbolista puses, kaa Baikijs, kursh speelee premjerliigaa! Tomeer nervi neiztur daudziem..

P.S. Izskatiijas, ka tas mediciiniskaa personaala darbinieks piesimuleeja ar nedaudz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-09 01:18, pirms 17 gadiem
Nu jau, nu jau... simulaacijas gan tur nebija. Dzeks vienkaarshi negaidiija gruudienu un tas arii viss. Protams kritiens izskatiijaas tizls, bet ja ieskataas, tad var redzeet, ka medikjis meegjina neuzkaapt guljoshajam futbolistam. Tas jau vilktu uz melno humoru - aarsts netiishaam salauzh kaaju cietushajam

  +1 [+] [-]

, 2008-02-09 01:33, pirms 17 gadiem
to darit vinu iemacija Vadims Jevsejevs,kad kopaa speleeja par maskavas ''Lokomotiv''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-09 10:23, pirms 17 gadiem
te nav ko meklēt kādus iemeslus šādai rīcībai.Vienkārši ir cilvēki,kuri vai nu ir stulbi,vai,vienkārši refleksu līmenī nespēj apstāties.Viens no tādiem ir Bikejs,kuršpie tam ir arī nedaudz ar novirzēm.Gan Lokomotīvē,ganŠinnikā viņam bija problēmas ne tikai ar nesavaldību laukumā,betarī ar komandas biedriem.Gandrīz visi no viņiem izsakās,ka Bikejs ir psihs ar,kuru komandā neviens neielaidās pat sarunās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-09 10:45, pirms 17 gadiem
Nedaudz vēlāk starp Kamerūnas medicīnisko personālu un spēles tiesnešiem izcēlās neliels strīds par to, kur tika nogāzts Songs. Taču strīds tika apturēt pēc tam, kad Bikejs pieskrēja pie viena no medicīniskā personāla darbinieka un nogrūda to zemē.

sanāk, ka viņš nogāza savas valsts medicīskā peronāla cilvēku, par to ka viņš aizstāvēja Kamerūnas izlases intereses.. ja nē, tad neveikli uzrakstīts..

  +2 [+] [-]

, 2008-02-09 12:29, pirms 17 gadiem
pilnīgi neizprotama rīciba