Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Van der Sārs: "Mačs pret Norvēģiju būs pēdējais izlasē"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Van der Sārs: "Mačs pret Norvēģiju būs pēdējais izlasē"
Edvīns van der Sārs
Foto: AFP

Nīderlandes izlases pamatvārtsargs Edvīns van der Sārs apstiprinājis to, ka 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles pret Islandi un Norvēģiju būs pēdējās viņa karjerā, spēlējot izlasē.

Atgādināsim, ka van der Sārs atsaucās uz Nīderlandes izlases galvenā trenera Berta van Marvijka aicinājumu pievienoties komandai, lai aizpildītu robu komandas vārtsargu līnijā, jo savainojumus guvuši abi izlases labākie vārtsargi pēc van der Sāra aiziešanas no izlases – Mārtens Stekelenburgs un Henks Timers.

Van der Sārs apgalvo, ka šīs divas spēles kļūs par pēdējām viņa karjerā: "Bija grūti atteikt. Esmu bijis šīs komandas loceklis ļoti ilgu laiku. Man vienmēr ir bijusi atbildības sajūta. Es nedomāju tikai par savām interesēm, bet arī vienmēr paturu prātā komandas intereses.

Es biju pārsteigts, jo nebiju domājis, ka atgriezīšos. Es nevēlojos pievilt komandu, taču tas nenozīmē, ka es varēšu tā izdarīt vēlreiz. Berts [izlases galvenais treneris – aut.] man pateica, ka tas ir izņēmuma gadījums. Mačs pret Norvēģiju būs, patiešām, pēdējais."

Van der Sārs izlases rindās kopā aizvadījis 128 spēles un, ļoti iespējams, jau pēc 15. oktobra spēles pret Norvēģiju viņa izlasē aizvadīto spēļu skaits sasniegs 130. Nīderlandes izlase ielozēta 9. kvalifikācijas grupā kopā ar Islandes, Norvēģijas, Maķedonijas un Skotijas izlasēm. Pirmajā kvalifikācijas turnīra spēlē Nīderlande ar 2:1 pieveica Maķedoniju.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-10-08 19:38, pirms 16 gadiem
Viss labais reiz beidzas,bet VDS nekad neaizmirsīšu,tāpat kā savu pirmo elku Bartezu

     [+] [-]

, 2008-10-08 22:10, pirms 16 gadiem
Domāju, ka spēētājiem nav īpaši patīkami beigt karjeru uz tādas notss...gandrīz vai favorītiem klupiens pret Krieviju.

Tas pats ar Tjuramu. 1:4 pret Nīderlandi. Tādam pasaules aizsargam, tāda pēdējā spēle Francijā, pie tam vēl ar tādiem antirekordiem.

     [+] [-]

, 2008-10-08 22:11, pirms 16 gadiem
mytila rakstīja: Viss labais reiz beidzas,bet VDS nekad neaizmirsīšu,tāpat kā savu pirmo elku Bartezu
Arī mans elks. Neaizmirsīšu Franciju ar Bartezu, Zizū...