Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Keirušs - nākamais Portugāles treneris

Andrejs Siliņš

Keirušs - nākamais Portugāles treneris
sers Alekss Fergusons aprunājas ar
savu palīgu Karlosu Keirušu
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenā trenera sera Aleksa Fergusona ilggadējais palīgs Karloss Keirušs drīzumā varētu kļūt par Portugāles valstsvienības galveno treneri, vēsta BBC.

Keirušs kopā ar Fergusonu strādājis divas reizes. 2002. gada vasarā treneris pievienojās angļu klubam, taču nākamo sezonu tika izīrēts Madrides "Real" vienībai. Pēc pieredzes iegūšanas ar madridiešiem Keirušs atgriezās Mančesterā 2004. gadā un kopš tā laika nepārtraukti bijis Fergusona labā roka.

Jau ilgāku laiku kopš kļuva skaidrs, ka Luišs Felipe Skolari pametīs Portugāles galvenā trenera amatu pēc "Euro 2008" par galveno kandidātu uz Skolari vietu tika minēts tieši Karloss Keirušs. Aizvadītajās brīvdienās notika trenera un Portugāles Futbola Federācijas tikšanās.

Pēc tās 55 gadus vecais treneris sacīja: "No manas puss te nav daudz ko teikt. Situāciju jāatrisina federācijai un "United" klubam. Svarīgākais ir, lai apbas šīs organizācijas panāktu vienošanos. Varu pateikt tikai nedaudz vairāk nekā jūs jau zināt - no manis nekas nav atkarīgs."

Trenera pieredze portugāļu speciālistam iekrājusies diezgan plaša - bez "Real" un "Manchester Unietd" Keirušs strādājis arī ar Apvienoto Arābu Emirātu un Dienvidāfrikas valstsvienībām, kā arī trenējis Portugāles U-20 izlasi.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs: ansis15

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 15:41, pirms 16 gadiem
ansis15 rakstīja: Nu es neuzskatu ka Portugālei vajadzētu mainīt treneri.


Ja ka tad Skolari pats aizgaja uz Chelsea

     [+] [-]

, 2008-07-08 15:58, pirms 16 gadiem
Ļoti liels zaudējums United. Līdz šim viņš izcili pildīja starpnieka lomu starp Fergusonu un futbolistiem - ikreiz, kad Fergusons dusmās izteica pa kādam skarbākam vārdam, Queiroz bija persona, kas atkal visus nomierināja, tādējādi nodrošinot izcilu mikroklimatu komandā.
Lai vai kā, vēlu Queiroz veiksmi sasniegt pašus augstākos mērķus 2010WC Dienvidāfrikā un vēlāk, kad Fergusons beigs savu trenera karjeru, jau labprāt redzēšu viņu United galvenā trenera amatā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-07-08 16:24, pirms 16 gadiem
nav keirušs tas labākeis variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-08 16:36, pirms 16 gadiem
Galvenais, lai tas pats komandas modulis.

     [+] [-]

, 2008-07-08 16:44, pirms 16 gadiem
oscars rakstīja: nu ko vel viens iemsles zelta puisenam doties prom no MU - galvenais patrons un aizbildnis arii dodas prom!

Kā Gills teica (necitēju, bet pārfrāzēju) : "Ronaldo paliek komandā, bet par Keirušu mēs neesam tik droši".

Protams, ka ar Keirušu Ronaldo bija lieliskas attiecības, bet come on, nav jau vairs nekāds mazais bērns.. turklāt ar portugāļu speciālistu lielajam vairumam United futbolistu ir izcilas attiecības, bet ne jau nu viņi visi tagad skries prom.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 17:32, pirms 16 gadiem
Interesanti, vai Greisons būs Keiruša vietā!?

  -1 [+] [-]

, 2008-07-08 18:27, pirms 16 gadiem
только не это... надо начимнать акцию "неотдадим карлуша".....
думаю все помнят какой провальный сезон без него был у Юнайтед... можно отдать криштиано роналдо в реал но не в коем случае нельзя растоватся с кейрушом...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-08 20:12, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: turklāt ar portugāļu speciālistu lielajam vairumam United futbolistu ir izcilas attiecības, bet ne jau nu viņi visi tagad skries prom.


Tieši tā! Kāpēc gan iet prom no Eiropas spēcīgākā kluba? Ir liela daļa futbolistu, kam nav sapnis spēlēt Real...