Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Fogtss trenēs Azerbaidžānu līdz 2013.gadam

Fogtss trenēs Azerbaidžānu līdz 2013.gadam
Berti Fogtss
Foto: AFP

Kļuvis zināms, ka pašreizējais Azerbaidžānas futbola izlases galvenais treneris, vācietis Berti Fogtss turpinās darbu izlasē vēl vismaz līdz 2013.gadam.

Kā zināms, tad Bertijs Fogtss vada Azerbaidžānas futbola izlasi arī pašreiz. Šobrīd izlase cīnās par iekļūšanu 2010.gada pasaules čempionātā futbolā, kas notiks Dienvidāfrikas Republikā (DĀR). Azerbaidžānas izlase ir ielozēta 4.grupā un līdz šim tai nav veicies īpaši veiksmīgi, jo pagaidām tā ieņem vien 5.vietu sešu komandu konkurencē, četrās spēlēs izcīnot vienu punktu.

Tomēr lai arī komandai rezultāti nav īpaši sekmīgi, ar izlases galveno treneri, vācieti Berti Fogtsu ir panākta vienošanās par to, ka treneris turpinās vadīt Azerbaidžānas izlasi līdz 2013.gadam. Kopumā viņa līgums ar izlasi beigsies tad, kad noslēgsies kvalifikācijas cikls par iekļūšanu 2014.gada pasaules čempionātā.

Līgums ar treneri gan tiks noslēgts ne ātrāk kā jūnijā, kad Azerbaidžānas izlase gatavosies 2010.gada pasaules čempionāta kvalifikācijas cikla 4.grupas spēlei pret Velsas izlasi, kas notiks Azerbaidžānā.

Izmantotie resursi:
azerisport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-01 21:15, pirms 15 gadiem
Žēl,ka šim vācu trenerim tā arī tikai izdevās izcīnīt EČ titulu ar Vācijas izlasi 1996. gadā, bet paredzēja ļoti spožu nākotni kā trenerim!