Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Inter'' trīs gadus vadīs 36 gadus vecais Starmačioni

Krišs Upenieks

''Inter'' trīs gadus vadīs 36 gadus vecais Starmačioni
Andrea Starmačioni
Foto: inter.it

Par Itālijas futbola kluba Milānas ''Inter'' galveno treneri uz trim gadiem kļuvis vietējais 36 gadus vecais speciālists Andrea Starmačioni, kurš martā nomainīja atlaisto Klaudio Ranjēri, bet pirms tam nopietnas pieredzes ar pieaugušajām komandām trenerim nav bijis.

Milānas ''Inter'' šī sezona izvērtās neveiksmīga, ar ko nebija apmierināts arī kluba īpašnieks un prezidents Masimo Morati, martā, kad komanda čempionātā ieņēma vien astoto vietu, no galvenā trenera amata atlaižot Klaudio Ranjēri. Vietā nāca tikai 36 gadus vecais Andrea Starmačioni. Lai arī bija domāts, ka ''Inter'' varētu panākt vienošanos ar kādu citu treneri, jaunais speciālists komandu vadīja līdz sezonas beigām un darīja to pietiekami veiksmīgi.

Slavenais itāļu klubs sezonu pabeidza sestajā vietā, kas nākamgad milāniešiem liks startēt Eiropas līgā. Lai arī Morati galvenā trenera amatā vēlētos redzēt bijušo ''Barcelona'' treneri Pepu Guardiolu, bet, kā zināms, treneris pēc sezonas beigām uzreiz pateica, ka tagad vēlas paņemt nelielu atpūtu no futbola, tādējādi šis variants nebija iespējams.

Tagad kluba prezidents uz trīs gadiem vienojies par darba turpināšanu ar Andrea Starmačioni. Iepriekš treneris strādājis vien ar jauniešu komandām, bet tagad atalgots par savu jaunības vēlmi strādāt. Morati cer, ka treneris pirmajā komandā spēs iespēlēt jaunos spēlētājus, no kuriem vairāki pirms dažiem mēnešiem uzvarēja Eiropas U-21 čempionātā.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com/

  -1 [+] [-]

, 2012-05-30 02:02, pirms 12 gadiem
Varès drosäk toto uzspèlèt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-30 09:27, pirms 12 gadiem
Inter joprojām maksā algas Benitesam un Gasperīni. nebija gudrāk noslēgt, piemēram, līgumu uz vienu sezonu, jo treneris joprojām ir testa stadijā.

  -1 [+] [-]

, 2012-05-30 13:59, pirms 12 gadiem
Virsraksts gan ir ļoti pārdrošs, jo neticu, ka Starmačioni noturēsies komandā pat vienu sezonu.