Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ēriksens debitē, "Inter" sasniedz Itālijas kausa pusfinālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ēriksens debitē, "Inter" sasniedz Itālijas kausa pusfinālu
Kristians Ēriksens (no kreisās). Foto: EPA/Scanpix

Par Itālijas kausa pusfinālisti kļuvusi Milānas "Inter", kuras rindās jau debitējis dāņu uzbrūkošais pussargs Kristians Ēriksens. Debija izdevās veiksmīga, jo drīz pēc viņa došanās laukumā tika gūti uzvaras vārti pret "Fiorentina" – 2:1.

Milānas "Inter" uzvaras vārtus guva 67. minūtē, kad precīzs sitiens padevās Nikolo Barellam. Pēc centrējuma no labās malas "Fiorentina" izsita bumbu no sava soda laukuma, bet tā nonāca pie Barellas, kurš guva skaistus vārtus no 17 metriem. Viņš neļāva bumbai piezemēties, no gaisa izdarot precīzu sitienu apakšējā stūrī – 2:1.

Vien dažas sekundes iepriekš laukumā nāca Kristians Ēriksens, kurš debitēja "Inter" rindās. Dāņu futbolists nule tika iegādāts no Čempionu līgas finālistes "Tottenham Hotspur". Par viņu tika samaksāti 20 miljoni eiro. Tik zema summa bija tādēļ, ka Ēriksenam vasarā beigtos līgums un viņš varētu komandu pamest bez atlīdzības. Tādējādi "Inter" bija gatava šķirties no 20 miljoniem, lai iegūtu Ēriksenu pusgadu agrāk un bez konkurences.

"Inter" vadību ieguva pirmā puslaika pašās beigās, kad skaista kombinācija nenoveda līdz sitienam pa vārtiem, taču bumba veiksmīgi nonāca pie Antonio Kandrevas, kuram atlika trāpīt tukšos vārtos. Savukārt "Fiorentina" izlīdzinājumu panāca 60. minūtē, kad pēc stūra sitiena visaugstāk lēca Martins Kaseress.

Itālijas kausa pusfinālā "Inter" pretī stāsies "Napoli", bet otrā pusfinālā spēkosies Turīnas "Juventus" un "Milan". "Juventus" ir Itālijas čempionāta līdere, par trim punktiem apsteidzot tieši "Inter". Savukārt "Napoli" aizvada pārsteidzoši nepārliecinošu sezonu, pēc 21 kārtas atrodoties tikai desmitajā vietā. "Milan" ir astotā, būdama četrus punktus priekšā "Napoli".

Itālijas kausa izcīņa, 1/4 fināls

SpēleRezultāts
Napoli - Lazio1:0
Fiorentina - Inter1:2
Milan - Torino2:2; papildl. 4:2
Roma – Juventus1:3

     [+] [-]

, 2020-01-30 00:04, pirms 5 gadiem
Būtu labi, ja tiesāšana būtu normāla, Caceres var lecienā atstumties pret Lautaro, bet kad Lukaku (nevienam nepieskaroties) gūst vārtus pret Lecci, to neieskaita (-2 punkti)

Lai nu kā, prieks ka Ēriksens debitēja, ja Lautaro būtu bik nogaidījis - smuka piespēle.

A un f*ck Caceres. Dalberts arī baigi agresīvs. Barella MOTM, un Young turpina labu spēli. Tā piespēle pirmajos vārtos bija laba, turklāt pirms tam apspēlēja var teikt divus.

     [+] [-]

, 2020-02-01 15:19, pirms 5 gadiem
Inter itālijas MU atgādina. Lukaku, Sanchez, Young.