Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

''Juventus'' nevēlas pārdot Kjelīni Mančestras klubiem

''Juventus'' nevēlas pārdot Kjelīni Mančestras klubiem
Džordžio Kjelīni
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas kluba ''Juventus'' sporta direktors Alesio Seko paziņojis, ka Itālijas izlases un viens no Turīnas kluba aizsardzības balstiem Džordžio Kjelīni, par kuru nopietnu interesi izrāda divi Anglijas Premjerlīgas klubi no Mančestras - ''United'' un ''City'', netiek pārdots.

''Juventus'' kluba vadība pilnībā noraidījusi pirms pāris dienām izskanējušās runas, ka viens no komandas aizsardzības balstiem Džordžio Kjelīni janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, varētu pārcelties uz Anglijas Premjerlīgu, kur nopietnu interesi par viņa pakalpojumiem izrāda abi Mančestras klubi – ''United'' un ''City''. Kā zināms, ''United'' pēdējā laikā ir lielas problēmas aizsarga postenī, jo vairāki spēlētāji guvuši savainojumus. Savukārt runājot par ''City'', kā zināms, par komandas jauno treneri kļuvis Kjelīni tautietis Roberto Mančīni, kurš itāļu aizsargu gaidāmajā transfēru periodā izvirzījis par galveno prioritāti un gatavs par spēlētāju likt galdā 12 miljonus sterliņu mārciņu.

Lai arī 25 gadus vecais spēlētājs pirms kāda laika devis kluba vadībai mājienu, ka vēlas atstāt Itālijas čempionātu ''Serie A'' un izmēģināt savus spēkus citā līgā, tomēr kluba sporta direktors Alesio Seko paziņojis, ka Kjelīni, kā arī vārtsargs Džanluidži Bufons, kuri ir komandas vadošie spēlētāji, netiek pārdoti. ''Jā esam dzirdējuši un lasījuši par iespējamo interesi no citiem klubiem par mūsu spēlētājiem. Piemēram, nopietnu interesi izrāda par Bufonu un Kjelīni. Taču varu paziņot, ka šīs ziņas par viņu iespējamo pārcelšanos uz citu klubu ir pilnībā aplamas. Vēlos no jauna apstiprināt, ka ''Juventus'' nevēlas pārdot savus čempionus. Mēs vēlamies strādāt ar viņiem kopā arī turpmāk, lai sasniegtu savus mērķus,'' sacīja ''Juventus'' kluba sporta direktors.

Tikmēr ''Juventus'' prezidents Žans Klods Blāns paziņojis, ka klubs janvārī neiesaistīsies transfēru tirgū: ''Lai rezultātus vērstu uz labo pusi, pēc brīvdienām mums jābūt labā formā un ar augstāku morāli. Jebkurā gadījumā mēs nepieskarsimies savai komandai transfēru perioda laikā, jo pašreiz mums ir ļoti kvalitatīvi spēlētāji. Mēs viņiem uzticamies, it sevišķi tiem, kuri pievienojās komandai aizvadītajā vasarā. Esam spējīgi izlauzties no pašreizējās situācijas. Jāizanalizē pieļautās kļūdas un jāstrādā vēl smagāk.''

Kā zināms, ņemot vērā komandas ne visai sekmīgo sniegumu pēdējo spēļu laikā, spēcīgi sašūpojies ir galvenā trenera Čiro Feraras krēsls. Kluba vadība trenerim jau esot uzstādījusi ultimātu. Proti, 42 gadus vecā itāļa, kurš par vecās sinjoras treneri strādā kopš šī gada maija, rīcībā ir divas nākamās spēles, kuru laikā komandai jāsasniedz pozitīvi rezultāti. Pretējā gadījumā Feraram savs amats būs jāatstāj. Nākamajā mačā, kurš notiks 6. janvārī, ''Juventus'' izbraukumā tiksies ar 5. vietā esošo ''Parma'' komandu, bet jau pēc četrām dienām savā laukumā uzņems ''AC Milan'' futbolistus.

Izmantotie resursi:
skysports.com
juventus.com


, 2009-12-28 19:12, pirms 14 gadiem
Tas buutu vnk pilniigi stulbi,ja Juve paardotu Kjelliinii!! labi,ka vinji taadi nav
, 2009-12-28 19:19, pirms 14 gadiem
Loģiski, ka nevēlas, domāju, ka Džordžio arī īpaši nealkst pāriet uz Mančesteru. Šobrīd viņš iet uz kapteiņa funkciju pārņemšanu no Aleksa, turklāt pārejot uz Mančesteru nekas netiks iegūts, vienīgais augstāks atalgojums. Ja jau Serie B nepameta, tad arī turpmākos karjeras gadus pavadīs Turīnā. Vienīgie klubi, kuri varētu mēģināt pārvilināt Kjellīni, nāk no Spānijas - Barsa, Reāls. Kas gan neliekas īpaši ticami. Lai sapņo vien tālāk
, 2009-12-28 19:22, pirms 14 gadiem
Ļoti labi!
, 2009-12-28 19:24, pirms 14 gadiem
Kurš augsta līmeņa klubs jebkad pirms darījuma notikšanas ir publiski atklājis, ka darījums notiks???

Absolūti bezjēdzīgas šādas spekulācijas. Futbolista pārdevējs vienmēr līdz pēdējam brīdim noliegs gatavību pārdot.
, 2009-12-28 19:24, pirms 14 gadiem
Atkal govis grib izgrābt visu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-28 19:48, pirms 14 gadiem
SS LAZIO rakstīja: Atkal govis grib izgrābt visu.
Ooo "godīgā" futbola līga ierunājās
, 2009-12-28 19:48, pirms 14 gadiem
SAF's noraadija vienaa intervijaa, ka lieli plaani transferu laikam nav kalti.Bija jau arii runa, ka vecais labais Kempbels vareetu pievienoties United, tachu arii tas naaca ne no droshaakajiem avotiem un beigaas SAF's pateica, ka nekaada plaana iegaadaaties Kempbelu nemaz nav.Taapeec nevajag steigties notikumiem pa priekshu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-28 19:56, pirms 14 gadiem
LOL@ 12 miljoniem par Kjellīni. Ja kāds viņu gribēs nopirkt, tur būs jārēķinās ar 2x lielāku summu.
Bufons vispār neaizskarams, nedomāju, ka pametīs Juvi.
, 2009-12-28 20:05, pirms 14 gadiem
Jurchiks413 rakstīja: SAF's noraadija vienaa intervijaa, ka lieli plaani transferu laikam nav kalti.Bija jau arii runa, ka vecais labais Kempbels vareetu pievienoties United, tachu arii tas naaca ne no droshaakajiem avotiem un beigaas SAF's pateica, ka nekaada plaana iegaadaaties Kempbelu nemaz nav.Taapeec nevajag steigties notikumiem pa priekshu.
Par Kempbelu es domaju ka tas ir pilnigs fufelis ....
par parejo nebus pirma reize kad Fergusons teiks ka neko nepirks bet beigas tomer var nopirkt nevienu vien speletaju, vins vnk saprot ka respektejamam klubam nav japlatas es gribu to es gribu sito ... vins vnk dara to ko vajag bez liekam ziepju operam
, 2009-12-28 20:20, pirms 14 gadiem
rezervists rakstīja: Par Kempbelu es domaju ka tas ir pilnigs fufelis ....
par parejo nebus pirma reize kad Fergusons teiks ka neko nepirks bet beigas tomer var nopirkt nevienu vien speletaju, vins vnk saprot ka respektejamam klubam nav japlatas es gribu to es gribu sito ... vins vnk dara to ko vajag bez liekam ziepju operam
Piekriitu par Kempbelu."Talking Reds" bija dazhas labas diskusijas par shito - cik cilveeku tik viedoklu.Domaaju, ka aizsargu Unitedam netruukst, cita lieta ir traumas, tachu, ja padomaa, tad bez Rio un Vidas centraa var speeleet ( un regulaari speelee ) Evans, Wes, O'Shea, ( Flechs un Kariks ) - tikai jau mineetaa probleema - traumas.Es pat iisti nezinu, ko ( un vai ) vajadzeetu pirkt.Valencias duetu (Silva un Villa)?Nezinu.Neiet jau nemaz tik slikti, punktu skaits pat briizham ir augstaaks nekaa pag. sezonaa.
, 2009-12-28 21:12, pirms 14 gadiem
smiekli nāk redzot, ka kāds vēl nav atmetis cerības dabūt Bufonu. tas pats ar Kejlīni. neies viņš nekur.
, 2009-12-28 22:12, pirms 14 gadiem
Fergusons jau izteicās, ka nevienu nepirks pa ziemu. Un ja pavēro viņa izteikumus - ja jau ir teikts ka nebūs jaunpienācēju, tad nu tik tiešām nebūs
, 2009-12-28 22:52, pirms 14 gadiem
Kjelīni pārdošana būtu pielīdzināma nodevībai. Šāds darījums nenotiks. Itālijas izlases aizsardzības balstiem jāspēlē valsts vadošajos klubos. EPL nav tā vieta, kur itāliešiem progresēt.
Kjelīni nav cenas. Viņš ir nenovērtējams. Turklāt Mančesterā viņam nekas nav pazudis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Paulo Montero. Foto: Juventus FC

''Juventus'' atlikušajās sezonas cīņās vadīs urugvajietis Montero

Itālijas A sērijas grandu Turīnas ''Juventus'' atlikušajās sezonas spēlēs trenēs urugvajiešu speciālists Paulo Montero, kurš iepriekš vadīja ''Juventus'' U19 komandu.
"Torino" futbolists Duvans Sapata pēc vārtu guvuma pret "Milan". Foto: Tano Pecoraro/Zumapress.com/Scanpix

"Torino" apspēlē "Milan" un turpina spēkoties par dalību Eirokausos

Itālijas A sērijas priekšpēdējā kārtā spilgtu uzvaru izcīnīja "Torino", savā laukumā ar 3:1 pārspējot "Milan" un tādējādi saasinot sacensību par dalību UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijā.
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
2

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.