Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Džilardīno diskvalificē par spēli ar roku (video)

Andris Liepa
Andris Liepa

Džilardīno diskvalificē par spēli ar roku (video)
Alberto Džilardīno
Foto: SCANPIX SWEDEN

Jau ziņojām, ka svētdien Itālijas futbola čempionāta spēlē “Fiorentina” izbraukumā ar 3:1 uzvarēja “Palermo” un ka pirmos vārtus Alberti Džilardīno guva ar roku. Turnīra rīkotāji nolēmuši, ka par šādu rīcību Džilardīno jāizlaiž nākamos divus mačus. Tāpat piedāvājam citus Itālijas futbola jaunumus.

Džilardīno cīņā ar aizsargu vārtu priekšā guva vārtus ar rokas palīdzību – lūk šīs epizodes video. Tiesnesis to nepamanīja un vārtus ieskaitīja. Šodien pieņemts lēmums, ka Džilardīno ir piemērojama divu spēļu diskvalifikācija. Jāatzīst, ka tajā situācijā Džilardīno manāmi stūma “Palermo” aizsargs Ernans Dellafiors – ja vārti netiktu gūti, tikpat labi varēja piešķirt 11 metru soda sitienu... Neskatoties uz to, “Palermo” prezidents Mauricio Zamaprīni publiski paziņoja, ka vēlas, lai Džilardīno tiek piešķirta piecu spēļu diskvalifikācija. Pēc atkārtotām video noskatīšanām atbildīgās personas nonāca pie kompromisa (ja to tā var saukt) - uzbrucējam būs jāizlaiž divas spēles. Tādējādi Džilardīno savai “Fiorentina” komandai nevarēs palīdzēt svarīgajā spēlē pret Milānas “Inter”, kā arī mačā pret “Siena”.

Tikmēr “Milan” pussargs Metjū Flaminī izteicies, ka ļoti gaida klubā ierodamies Deividu Bekhemu. Flaminī: “Bekhems ir īsts džentlmenis un ir pat nedaudz kautrīgs. Viņš smagi strādā un Milānai ļoti noderētu. Esmu trenējies ar viņu trīs mēnešus un zinu, ka viņš ir lielisks cilvēks kā dzīvē, tā uz laukuma.” Atgādinām, ka abi kopā trenējušies Londonas “Arsenal”. Tāpat Flaminī tika lūgts izteikt savas domas par “Inter” treneri Žozē Mourinju: “Visi viņu ciena, jo Anglijā viņš daudz ko uzvarējis. Domāju, ka Žozē var vai nu mīlēt, vai ienīst. Pats personīgi uzskatu, ka viņš ir lielisks treneris.” Visbeidzot Flaminī arī uzsvēris, ka viņa “Milan” šajā sezonā noteikti var uzvarēt Itālijas čempionātā. Vēl tikai jāpiebilst, ka rītdienas spēlē pret “Siena” milāniešiem nevarēs palīdzēt Ronaldinju.

Visbeidzot ar interesantiem un dusmīgiem paziņojumiem klajā nācis “Udinese” prezidents Džiampaolo Poco, kurš bija ļoti neapmierināts ar faktu, ka daudzviet medijos “Roma” zaudējums (1:3) pret “Udinese” tika skaidrots ar kļūdainu tiesneša lēmumu piešķirt 11 metru soda sitienu. Poco sacīja: “Pirmkārt, vēlos pateikt, ka “Roma” ir lieliska komanda – mums klājās grūti, taču pelnīti uzvarējām. Taču esmu dusmīgs, ka man presē jālasa diskusijas par to, vai “Roma” tika notiesāta. Esot mazam klubam, “Udinese” saņem tikai vienu vai divas pendeles sezonā, un prese ir pirmā, kas to zināmā mērā ietekmē – 11 metru soda sitiena piešķiršana par labu mazam klubam no provinces gandrīz vai rada skandālu.”

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +6 [+] [-]

, 2008-10-28 11:14, pirms 16 gadiem
Nu ka es saku - Dieva roka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: erred
Slēpts komentārs: erred

 +12 [+] [-]

, 2008-10-28 11:32, pirms 16 gadiem
snikers1009 rakstīja: kur tad vidio?
skolā esi mācījies lasīt?

  +3 [+] [-]

, 2008-10-28 15:48, pirms 16 gadiem
krissz rakstīja: skolā esi mācījies lasīt?
izskatās, ka nē

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 15:55, pirms 16 gadiem
snikers1009 rakstīja: kur tad vidio?
viss japasniedz uz paplates......[raksta palasi sakumu]
eij meklet google!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 17:06, pirms 16 gadiem
vinsh ar roku to kustiibu netaisa apzinaati, ja paveero uzmaniigaak redz, ka aizsargs vinam ar celi pa elkoni uzsit

  +3 [+] [-]

, 2008-10-28 18:13, pirms 16 gadiem
Ja tiesnesis būtu pamanījis, tad būtu kartiņa un viss būtu bumbās.
Bet nē- tiesnesis reāli nolažojas, ieskaita vārtus, bet Džilardīno vēlāk saņem par to disvalifikāciju!
Drīzāk tad bija jādisvalificē tiesnesis uz kādu laiku.. Sviests!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 18:19, pirms 16 gadiem
Roma-Udinese maču tādā gultnē, kāda spēle ritēja, tieši arī ievirzīja ši kļūdainā pendele. Negribu attaisnoties, ka Roma zaudēja tikai tāpēc, bet laikam pats Udinese prezidents nav apjēdzis, ka pendeles tur nebija, par to, protams, viņš nebilst ne vārda. Pēc zaudētajiem vārtiem Roma gāja pilnā uzbrukumā un Udinese guva vēl 2 vārtus pretuzbrukumos 1 pret 1. Udinese bija pelnījusi uzvaru, bet spēles likteni lielā mērā izšķīra neesošā pendele.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 01:26, pirms 16 gadiem
nju jā, kapēc jādot DQ ja tas skatoties video it kā nebija netīšām, bet no otras puses, kad iesita vārtus nevajadzēja tā skriet un svinēt, jo tas to padara tā itkā viņš to būtu izdarijis tīšām, no kā arī varbūt seko šis DQ...
lai nu kā būtu vinš ir mans pirmais miļākais spēlētājs, veiksmi vinam tālāk...