Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mandžukičs pamet "Juventus" un par brīvu pievienojas Kataras komandai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mandžukičs pamet "Juventus" un par brīvu pievienojas Kataras komandai
Mario Mandžukičs. Foto: Zuma Press/Scanpix

Itālijas čempiones Turīnas "Juventus" rindas pametis 33 gadus vecais horvātu uzbrucējs Mario Mandžukičs, kurš bez pārejas maksas pievienojies Kataras komandai "Al-Duhail".

Mandžukičs pievienojās "Juventus" 2015. gada vasarā, pārnākot no Madrides "Atletico", un pirmajā sezonā viņš 27 spēlēs guva desmit vārtus. Turpinājumā šo rādītāju Itālijas čempionāta ietvaros pārspēt vai atkārtot neizdevās. Vistuvāk viņš bija pērn, gūstot deviņus vārtus.

Horvāts četras reizes pēc kārtas kļuva par Itālijas čempionu, trīs reizes izcīnīja Itālijas kausu un vienu reizi ieguva arī Itālijas Superkausu. Tomēr šajā sezonā Mandžukičs tika izspiests no komandas sastāva – viņš neaizvadīja nevienu minūti. Pavasarī beigtos viņa četru gadu līgums, bet uzbrucējs "Juventus" rindas pametis jau tagad.

Viņš devies prom no Eiropas, pievienojoties Kataras vienībai "Al-Duhail". Pāreja notikusi par brīvu. Mandžukičam kompāniju sastādīs marokāņu centra aizsargs Mehdi Benatija, kurš arī iepriekš spēlēja "Juventus", bet janvārī devās uz "Al-Duhail". Par viņu tika samaksāti astoņi miljoni eiro.

Pirms "Atletico" Mandžukičs divas sezonas pārstāvēja Minhenes "Bayern", ar ko uzvarēja Čempionu līgā. Savukārt kopā ar Horvātijas izlasi tika sasniegts 2018. gada Pasaules kausa fināls, kurā Mandžukičs guva vārtus gan savas, gan arī Francijas izlases labā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/mario-mandzukic-...

  +1 [+] [-]

, 2019-12-25 16:06, pirms 5 gadiem
Varēja jau vēl kaut kur Eiropā uzspēlēt.

     [+] [-]

, 2019-12-27 17:36, pirms 5 gadiem
kasagrande rakstīja: Varēja jau vēl kaut kur Eiropā uzspēlēt.
Kamieli vairak maksa!