Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kruzs, iespējams, pametīs ''Inter''

Kruzs, iespējams, pametīs ''Inter''
Žozē Mourinju un Hulio Kruzs
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Inter'' argentīniešu uzbrucējs Hulio Kruzs janvārī varētu pamest pašreizējos Itālijas čempionus, vēsta Itālijas sporta laikraksts ''Gazzetta dello Sport''.

Argentīnieša līgums ar ''Inter'' ir spēka līdz 2010. gada jūnijam un Nerazzuri komandas galvenais treneris Žozē Mourinju uzskata, ka klubam ir jāizmanto izdevība pārdot 34 gadus veco uzbrucēju, kamēr vēl ir iespēja saņemt kādu naudas summu par viņa pakalpojumiem.

Bez tam, ir zināms, ka Kruza un Mourinju starpā, Itālijas čempionāta spēlē, kurā ''Inter'' nospēlēja neizšķirti 0:0 ar ''Genoa'', izcēlās strīds, kurā treneris vainoja uzbrucēju par neizpildītiem norādījumiem. Mourinju jau agrāk ir izteicies, ka galvenā loma uzbrukumā komandā pieder zviedram Zlatanam Ibrahimovičam, piebilstot, ka tikai savainojums vai Ibrahimoviča sliktā sportiskā forma var pavērt durvis vaļā citam uzbrucējam.

Tiek lēsts, ka interesi par Kruzu, izrāda Spānijas ''Barcelona'', kā arī Itālijas ''AS Roma''.

Kruzs pievienojās ''Inter'' 2003. gadā, kad pārnāca no ''Bologna''. Kopš tā laika argentīnietis ir aizvadījis 181 spēli un guvis 75 vārtus komandas labā, skaitot visos turnīros kopā. Pagājušajā sezonā, kad traumēts bija komandas vadošais uzbrucējs Ibrahimovičs, Kruzs guva 19 vārtus.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  -2 [+] [-]

, 2008-11-25 09:49, pirms 16 gadiem
Mourinju aizbaidīs vprom visus Inter spēlētājus!