Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: "Iespējams, esmu faniem nedaudz apnicis"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ančeloti: "Iespējams, esmu faniem nedaudz apnicis"
Karlo Ančeloti
Foto: AFP

Jau ziņojām, ka "Milan" svētdien Itālijas futbola čempionāta spēlē tikai ar lielām pūlēm savā laukumā uzvarēja "Cagliari" (1:0). Milānas skatītāji mača laikā bieži vien ar ūjināšanu izrādīja lielu neapmierinātību. "Milan" treneris Karlo Ančeloti pieļāva iespēju, ka daudzo gadu garumā viņš faniem varbūt jau nedaudz ir apnicis.

Milāniešu līdzjutēji brīžiem pamatīgi izsvilpa savus spēlētājus, konkrēti arī Klarensu Zēdorfu. Tāpat fani izrādīja neapmierinātību, kad Karlo Ančeloti nomainīja uzbrucēju Filipo Inzagi pret pussargu Masimo Ambrozini.

Karlo Ančeloti: "Ja ūjināšana bija Inzagi virzienā, tad tas nebija pareizi, jo viņš aizvadīja labu maču. Ja viņi izsvilpa mani, tad žēl... manā rīcībā nebija citu uzbrucēju, ko laist laukumā. Iespējams, šī ūjināšana saistīta ar to, ka esmu viņiem nedaudz apnicis. Un līdzīgi viņi reaģē Zēdorfa virzienā. Kad tu redzi vienu un to pašu seju daudzus gadus, tad nepieciešama lielāka pacietība. Kas attiecas uz mani, tad attieksme pret klubu ir tieši tāda pati, kāda bija pirms septiņiem gadiem - liela mīlestība un respekts." "Milan" prezidents Silvio Berluskoni pirms tam izteica neapmierinātību, ka "Milan" bieži ielaiž vārtus mača beigās, un Ančeloti uz to reaģējis ar sapratni, sakot, ka saprot prezidentu un ka arī viņam tas šķiet kaitinoši.

Klārenss Zēdorfs par izsvilpšanu sacīja šādus vārdus: "Mums nepieciešams skatītāju atbalsts. Izsvilpt, kad kāds kļūdās, ir bezjēdzīgi. Tas mani nemotivē ne kripatiņu."

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-23 00:25, pirms 15 gadiem
bilde atkal atrasta "jauka"

  +1 [+] [-]

, 2009-02-23 01:09, pirms 15 gadiem
Kad Alekss ies prom no MU, tikai tad arii lai Ancheloti iet pensijaa.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-23 01:10, pirms 15 gadiem
Man arī apnicis Ančeloti , bet tas nu tā. Jā, piekrītu, ka izsvilpt nav nekāda jēga. Tas nāk tikai par sliktu un ja svilps, tad arī ielaidīs tos vārtus pēdējā minūtē.

     [+] [-]

, 2009-02-23 15:41, pirms 15 gadiem
Ančeloti nekad neapniks. lielisks treneris. lai cik Milāna nebuksē rezultātā vienmēr viņs izvelk viņus.
pff, ja Zēdorfu izsvilpj, kāpēc tad tā pat nedara ar Nestu, Maldini, Ambrozini, Pirlo, Gatuzo utt? necik sliktāk Zēdorfs par viņiem nespēlē.

Inzagi neviens un nekad neizsvilps, viņs ir Milānas mīlulis, vienmēr tāds bijis un būs kamēr spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-23 16:24, pirms 15 gadiem
Īpaši par viņu neko nezinu, tomēr viņa transfēri man nepatīk. Komandas spēlētāju vidējais vecums vairāk nekā 30 g. tas manuprāt nav normāli.

     [+] [-]

, 2009-02-23 19:10, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Īpaši par viņu neko nezinu, tomēr viņa transfēri man nepatīk. Komandas spēlētāju vidējais vecums vairāk nekā 30 g. tas manuprāt nav normāli.
ir vai nau normāli, taču, Milan vienmēr ieņem labas vietas visos turnīros kur spēlē! spēlētāji ar pieredzi, man patīk šī komanda! gan ārtums varētu būt lielāks. bet nu, tādi viņi ir un tā viņi spēlē!

     [+] [-]

, 2009-02-23 22:55, pirms 15 gadiem
startsome rakstīja: ir vai nau normāli, taču, Milan vienmēr ieņem labas vietas visos turnīros kur spēlē! spēlētāji ar pieredzi, man patīk šī komanda! gan ārtums varētu būt lielāks. bet nu, tādi viņi ir un tā viņi spēlē!
Protams, Milānā ir uzauguši daudzi lieliski un populāri futbolisti (Maldini, Gattuso, Pirlo, Kaladze u.c.) tomēr pēdējos gados tādi jauni spēlētāji kuri varētu aizstāt vecos parādijušies tikpat kā nav (Kaka', Pato- spilgtākie).
Daudzi spēlētāji ir uzauguši citās komandās, un A.C. Milan tos ir nopirkuši kā gatavu produktu viņu karjeras beigšanas gados (30 gadīgus vai vecākus) (Emerson, Zambrotta, Kalac, Favalli u.c.), nu Ronaldinho nedaudz cits gadījums, jo viņš pēdējā Barcas sezonā parasti bija rezervē.