Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" pagarina līgumu ar Sēzaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Inter" pagarina līgumu ar Sēzaru
Žulio Sēzars Brazīlijas izlasē
Foto: AFP

Itālijas A Sērijas čempionvienība Milānas ''Inter'' līdz 2014. gada vasarai pagarinājusi līgumu ar vārtsargu Žulio Sēzaru. Brazīlietis Milānā spēlē kopš 2004. gada.

30 gadus vecais Sēzars uz Itāliju pārcēlās 2004. gadā, pārnākot no Brazīlijas kluba ''Flamengo'' (Riodežaneiro). Neilgi pēc ierašanās Milānā Sēzars ''Inter'' pirmā vārtsarga godu atņēma Frančesko Toldo un kopš tā laika ''Inter'' sastāvā četras reizes kļuvis par Itālijas čempionāta uzvarētāju. Šosezon viņš piedalījies visās ''Inter'' spēlēs. Milānieši ir pirmie gan Itālijas čempionātā, gan arī UEFA Čempionu līgas F grupā, par vienu punktu apsteidzot ''Barcelona'' un ''Rubin'', bet par diviem Kijevas ''Dinamo''. Sēzars ir arī Brazīlijas izlases pamatvārsargs.

Sēzars pēc līguma parakstīšanas teica: ''Esmu priecīgs par noslēgto vienošanos. Jauno līgumu vēlos atzīmēt ar vēl vairāk uzvarām. Ar šo komandu jau esam daudz ko izcīnījuši, mūsu stiprā puse ir spēja atrast jaunu motivāciju un jaunus izaicinājumus.''

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2009-11-10 21:45, pirms 15 gadiem
prieks. lielisks vārtsargs. pēdējos gados viens no TOP5 vismaz. lai gan Inter aizsardzība ir tik laba, ka bieži Sēzaru nepamanīsi. lai nu kā, Inter jau arī jaunā paaudze - Itālijas U23 izlases vārtsargs Viviano, kurš pagaidām ir atdots Boloņai uz īri, aug. domājams, ka ap 2014. Viviano jau varētu sastādīt iespaidīgu konkurenci brazīlim.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-10 22:36, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: prieks. lielisks vārtsargs. pēdējos gados viens no TOP5 vismaz. lai gan Inter aizsardzība ir tik laba, ka bieži Sēzaru nepamanīsi. lai nu kā, Inter jau arī jaunā paaudze - Itālijas U23 izlases vārtsargs Viviano, kurš pagaidām ir atdots Boloņai uz īri, aug. domājams, ka ap 2014. Viviano jau varētu sastādīt iespaidīgu konkurenci brazīlim.
Patiesībā Sēzara lielisko prasmi var manīt regulāri, gandrīz katrā mačā.