Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas kauss: ''Juventus'' uzvar papildlaikā un iekļūst 1/4 finālā

Itālijas kauss: ''Juventus'' uzvar papildlaikā un iekļūst 1/4 finālā
Foto: digitale/Scanpix

Ar spēli starp ''Juventus'' un ''Bologna'' vienībām Itālijā sākās kausa 1/8 fināla spēles. Juve ar pašu pēdējo sitienu spēlē izlaida uzvaru, bet papildlaikā pierādīja savu pārākumu, uzvarot ar 2:1.

Salīdzinājumā ar iepriekšējās kārtas spēli pret ''Cesena'' čempionāta ietvaros ''Juventus'' treneris Antonio Konte veica deviņas maiņas pamatsastāvā. Aizsardzības centru veidoja Leonardo Bonuči un Andrea Barcalji, bet uzbrukumu - Alesandro Del Pjēro, Fabio Kvaljarella, Milošs Krasičs un Emanuele Džakerini.

Spēles pirmo momentu izveidoja Juveskapteinis Del Pjēro ar sitienu no 30 metriem. ''Bologna'' savu pirmo momentu radīja pēc standartsituācijas, tomēr Danieles Vantadžjato sitienu bez problēmām tvēra mājinieku vārtsargs Marko Storari. ''Juventus'' arī raidīja bumbu vārtos, tomēr Krasičs pirms bumbas uzņemšanas un tās raidīšanas vārtos atradās aizmugures stāvoklī. Pirms pārtraukuma tuvu saviem karjeras 100. vārtiem bija Kvaljarella, tomēr briesmas ar piepūli spēja likvidēt ''Bologna'' vārtsargs Federiko Aljardi.

Uzreiz pēc pārtraukuma Juvepalielināja apgriezienus, un sekoja momenti Krasiča, Del Pjēro un Kvaljarellas izpildījumā. Viesus no Boloņas glāba vārtsargs Aljardi vai veiksme. Mājinieki dominēja, bet vienā no saviem uzbrukumiem viesiem pietrūka mazliet, lai pārņemtu vadību. Pēc Vantadžjato piespēles bumbu vārtos pārvirzīja Roberts Akvafreska, un savu darbu ''Juventus'' vārtos padarīja arī Storari, atvairīdams to.

Mājinieki turpināja pierādīt savu pārākumu, galvenokārt spēlei ritot viesu laukumu pusē. Savu veiksmi, izpildot tālsitienus, izmēģināja Del Pjēro, bet vēlāk laukumā uznākušais Marselo Estigaribija, sitot bumbu no gaisa, nespēja pārspēt vārtsargu Aljardi. Sekoja sitieni pieminētā Estigaribijas un nīderlandieša Eljero Elijas izpildījumā, bet atkal meistarīgs bija pretinieku vārtsargs. Otrā laukuma galā Akvafreska ar sitienu atgādināja, ka rezultāts ir 0:0, bet 90.minūtē likās, ka spēles liktenis ir izšķirts – Džakerini uzsāka reidu 32 metrus no vārtiem un pēc ieiešanas soda laukumā no asa leņķa guva savus pirmos vārtus ''Juventus'' sastāvā. ''Bologna'' neticamā veidā spēja izraut papildlaiku – pēc stūra sitiena sestajā pieliktā laika minūtē 1:1 panāca Andrea Ragi.

Sadusminātie mājinieki nepadevās un 7. papildlaika minūtē atguva vadību – pēc Elijas piespēles sevi sitiena pozīcijā izvirzīja Klaudio Markizio, kurš bija precīzs. Atlikušajā laikā tuvu rezultāta nostiprināšanai bija Džakerini, Del Pjēro un Elija, bet rezultāts tā arī neizmainījās.

Itālijas kausa 1/8 fināli

Datums/LaiksSpēleRezultātsVārtu guvēji
8.12/22:00Juventus – Bologna1:1 pēc papild. 2:1 (0:0)Džakerini 90'; Markizio 103' – Ragi 90'+6
13.12/22:00Palermo – Siena
10.01/22:00Lazio – Hellas Verona
11.01/18:30Udinese – Chievo
11.01/21:45Roma – Fiorentina
12.01/22:00Napoli – Cesena
18.01/22:00Milan – Novara
19.01/22:00Inter – Genoa

Izmantotie avoti:
www.football-italia.net
Sky Sports | Sport News

     [+] [-]

, 2011-12-09 03:03, pirms 13 gadiem
ļoti aizraujoša spēle..pat neraksturīga itāļiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-09 12:49, pirms 13 gadiem
biežāk skaties Juves spēles. tās šosezon ir visas aizraujošas.
Boloņa bija laba. īpaši Agliardī. cik žēl, ka viņa karjera neattīstījās tā, kā to paredzēja daudzi. njā, izcils vārtsargs, lieliski seivi, bet tikai otrais Boloņā, lai gan bija sen jābūt izlases otram vārtsargam.

     [+] [-]

, 2011-12-09 13:37, pirms 13 gadiem
Boloņa jau pagarinājumā piespiedu kārtā (visas maiņas veiktas, bet spēlētājs satraumējās) palika mazākumā