Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kasano: "Diez vai Lippi vadībā spēlēšu izlasē"

Kasano: "Diez vai Lippi vadībā spēlēšu izlasē"
Antonio Kassano
Foto: AP

"Manuprāt, pastāv ļoti maza iespējamība, ka es atgriezīšos izlases sastāvā. Es nezinu iemeslu. Varbūt Itālijai ir spēcīgāki spēlētāji nekā es, bet es apšaubu, ka ar Marčello Lippi pie Itālijas izlases stūres es spēlēšu Azurri sastāvā," šodien Itālijas televīzijā paziņoja futbolists Antonio Kasano.

"Sampdoria" uzbrukuma līderis aizvadīja sekmīgu Eiropas čempionātu un arī šīs sezonas sākumā kluba atbalstītāji nav vīlušies viņa sniegumā, tomēr, kopš Lippi atgriezās pie Itālijas stūres, Kassano vēl nav ticis iekļauts komandas sastāvā, un skandalozais futbolists atzīst, ka pats jau ir atmetis visas cerības.

"Lippi ziņā ir tas vai es tikšu izsaukts uz izlasi vai nē, bet kā mēdz teikt Bari [Kasano dzimtā pilsēta - aut.] - es sajūtu deguma smaku. Manuprāt, pastāv ļoti maza iespējamība, ka es atgriezīšos izlases sastāvā. Es nezinu iemeslu. Varbūt Itālijai ir spēcīgāki spēlētāji nekā es, bet es apšaubu, ka ar Marčello Lippi pie Itālijas izlases stūres es spēlēšu Azurri sastāvā. Par spīti tam es esmu priecīgs un apmierināts ar to, kā rit mana dzīve" šodien atzina Kasano Itālijas televīzijas kanālā "Sky Sport 24".

"Lippi sarunā ar mani bija ļoti tiešs un konkrēts, atzīstot, ka, ja es būtu rādījis stabilu sniegumu, tad viņš būtu mani ņēmis līdzi uz Vāciju 2006. gadā un izmantojis mani tik daudz, ka es būtu noguris no spēlēšanas izlasē. Tā vietā es esmu noguris no nespēlēšanas. Es, protams, līdz ar visiem priecājos par izcīnīto Pasaules Kausu, es pat ielecu baseinā ar visām drēbēm. Mana valsts izcīnīja uzvaru, un es biju ļoti lepns, ka esmu itālis," tā Kasano.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +1 [+] [-]

, 2008-12-06 18:58, pirms 16 gadiem
Kassano neceri. Lipi atšķirībā no Donadoni ir smadzenes, Tam Kassano ir jāiemācās spēlēt, un tad lai sapņo. Lai atceras SPA - ITA penāļus, un tad izanalizē savu vietu komandā.

     [+] [-]

, 2008-12-06 19:00, pirms 16 gadiem
cik viņam gadu?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-06 19:05, pirms 16 gadiem
Kazhelis rakstīja: cik viņam gadu?
daudz nav kadi 26-27

  +1 [+] [-]

, 2008-12-06 22:14, pirms 16 gadiem
viņam 26.

Kassano tiesām ar grūtu raksturu. bet spēlēt viņs prot. spēlē viņs labi un ar pasatdevi. vienīgā kļūda tajā, ko viņs dara, viņs ceļ haosu laukumā. proti, viņs nevar spēlēt noteikta pozīcijā. ja viņs spēlē, kā uzbrucējs, tad viņs nekad nebūs tajā vietā, kurā viņam būtu jābūt, bet cīnīsies par bumbu cita vietā. viņs nav diezgan stabils pozīcijas spēlētājs. bet viņs ir cīnītājs.

     [+] [-]

, 2008-12-06 22:16, pirms 16 gadiem
rēcīgi par Kassano:

In his autobiography, he claims to have slept with between 600 and 700 women.